Méter Geter

  • RK-3000 Type Vertical Vibration Testing Instrument

    RK-3000 Alat Tés Geter Vertikal Tipe

    Perkenalan Produk RK3000 Instrumén Geter Vertical Vertical mangrupikeun Jenis Instrumén pikeun Inspéksi Alat Éléktronik Sareng Résistansi Shock tina Rupa-rupa Produk. Instrumén ieu Ngadopsi Sirkuit Kontrol Mikroomputer Canggih, Éta Émut Kakuatan waktos Vibrative Ayeuna Sareng Henteu Leungit bahkan Outage, Sedengkeun Ogé Ngawaskeun Amplitude Vibrative. Nalika Mesinna Pareuman Atanapi Outage Bakal Émut Waktos Geter Ayeuna Sacara Otomatis, Ngareset Otomatis Pikeun Nyegah Fénoména Goréng
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Tegangan, Méter Digital-Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Tegangan Tinggi, Sadaya Produk