Tilu-Tahap calakan

  • RK9830N Three-Phase Intelligent Power Meter

    RK9830N Tilu-Fase Calakan Méter Méter

    Perkenalan Produk RK9830N Series Intelligent Electric Quantity Measuring Instrument (Digital Power Meter), Tiasa Ngukur Tegangan, Ayeuna, Kakuatan, Faktor Kakuatan, Frékuénsi, Énergi Éléktrik Sareng Parameter anu sanésna, Beunghar Eusi, ngagaduhan Jangkauan Ngukur Leueur, Alarm Preset, Latches Sareng Fungsi Komunikasi. Motor Daérah Aplikasi: Alat Rotary Motor Rumah Tangga Éléktrik listrik: TV, Kulkas, AC, Mesin Cuci, Pengering, Simbut Éléktrik, Carger Jst Éléktronik Alat: Bor listrik, Pi ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan, Méter Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Digital-Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Sadaya Produk