Generator Sinyal

  • RK1316BL/ RK1316D/ RK1316E/ RK1316G/ Audio Signal Generator

    RK1316BL / RK1316D / RK1316E / RK1316G / Audio Signal Generator

    Perkenalan Produk RK1316 Series Audio Signal Generator Ngadopsi Voltase Advanced Circuit Oscillation Controlled Pikeun Ngasilkeun Sinyal Gelombang Sinus Distorsi Rendah. Tampilan Digital Of Amplitude Kaluaran Sareng Frékuénsi Diadopsi. Rentang Sapuan Frékuénsi Tiasa Langkung Ti 1: 1000. Titik Awal sareng Titik Akhir Sapu Frékuénsi Tiasa Ditetepkeun Sacara Wenang. Éta ngagaduhan fungsi kakuatan dina kaluaran tunda sareng panyalindungan sirkuit pondok. Dina waktos anu sami, Éta ogé Tiasa Nguji Po Positip sareng Negatif ...
  • RK1212D/ RK1212E/ RK1212G  Audio Signal Generator

    RK1212D / RK1212E / RK1212G Audio Signal Generator

    Perkenalan Produk Rk1212 Series Audio Signal Generator Nganggo Sirkuit Oscillation-Controlled Advanced Voltage, Éta Tiasa Ngasilkeun Stabil, Séstif Gelombang Sinus Distorsi. Frékuénsi Amplitudo Kaluaran Ku Tampilan Digital, Jangkauan Frékuénsi Sapuan Tiasa Langkung Ti 1: 1000, Mimiti Sareng Titik Akhir Sapu Sacara Frékuénsi Tiasa Ditetepkeun Sacara Wenang, Sareng Kalayan Kaluaran Tunda, Perlindungan Sirkuit Pendek Sareng Fungsi sanésna, Éta ogé Rancang Sareng Nguji Sakur "Positip" Sareng "Negatip" ...
  • RK1212BLN/ RK1212DN/ RK1212EN/ RK1212GN Audio Signal Generator

    RK1212BLN / RK1212DN / RK1212EN / RK1212GN Audio Signal Generator

    Perkenalan Produk Rk1212 Series Audio Signal Generator Nganggo Sirkuit Oscillation-Controlled Advanced Voltage, Éta Tiasa Ngasilkeun Stabil, Séstif Gelombang Sinus Distorsi. Frékuénsi Amplitudo Kaluaran Ku Tampilan Digital, Jangkauan Frékuénsi Sapuan Tiasa Langkung Ti 1: 1000, Mimiti Sareng Titik Akhir Sapu Sacara Frékuénsi Tiasa Ditetepkeun Sacara Wenang, Sareng Kalayan Kaluaran Tunda, Perlindungan Sirkuit Pendek Sareng Fungsi sanésna, Éta ogé Rancang Sareng Nguji Sakur "Positip" Sareng "Negatip" ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Tegangan Tinggi, Méter Tegangan, Méter Digital-Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Sadaya Produk