Palayanan

Saatos-Penjualan Service

1-200G0093425492Filosofi Jasa Meiruike's: Dina Lalampahan Anyar, Urang Bakal Terus Pace With The Times, Never Be puas, Sareng Terus-terusan Ngalawan lawan Kami sareng Diri dina Pertandingan Konsumén mangrupikeun Yayasan Survival Usaha, Sareng Kapuasan Anjeun Mangrupikeun Standar Karya Kami. Perusahaan Kami Ngagaduhan Jasa Layanan Saatos-Jualan Profesional, Hotline Layanan (0755-28604516), Nalika anjeun Nuju Gagalna Produk, Punten Hubungan Dealer Lokal Anjeun Atawa Langsung Ngahubungan Jasa Layanan Saatos Penjualan Kami, Kami Bakal Nyayogikeun Pelayanan Sakumaha Mungkin . Nyayogikeun Palanggan Ku Konsultasi Profesional, Pangropéa Sareng Jasa Perbaikan. Jaminan Reputasi anu Saé, Ketat, Efisién Sareng Tim Pangropéa Profesional, Penjaminan Pikeun Nyayogikeun Pamaké Ku Pra-Penjualan Anu Saé Sareng Saatos Penjualan, Sareng Ngenalkeun Kinerja Produk Sareng Nganggo Syarat Kanggo Pamaké Sateuacan mesen. Nyayogikeun Inpormasi anu Cocog Sareng Janten Penasihat Pamaké Anu Saé. Ningkatkeun Kinerja Produk Dina Waktos Numutkeun Kabutuhan Pamaké Sareng Ningkatkeun Kualitas Produk. Éling Sistem Jasa "Ngabdi Pikeun Pamaké, Jawab Pikeun Pamaké, Sareng Nyugemakeun Pamaké".

1. Konsultasi Telepon: Ngadukung Hotline, Diagnosa Mimiti, Perbaikan engké, Sareng Permasalahan Masalah Anjeun Sakumaha Mungkin.
2. Prasarana lengkep sareng tanaga padamel: Kami Gaduh tanaga Profesional Sareng Téknis Pikeun Ngabéréskeun Masalah Sulit, Sareng Sistem Manajemén Jasa Profesional Pikeun Pastikeun Pamaké Nampi Pitulung Anu Paling Merenah, Tepat Waktu sareng Efektif.
3. Sistem Pangrojong Anu Kuat Sareng Téknis Pikeun mastikeun Kualitas Palayanan: Perusahaan Ngalaksanakeun Pelatihan anu Sistematis Sareng Multi-Level Pikeun Personil Téknis, Terus Ngaronjatkeun Kualitas Sakabéh Personil Téknis, Sareng Nyayogikeun Pamaké Ku Dukungan Téknis anu Kuat.
4. Pangimeutan Jasa Téknis Komprehensif: Ngadegkeun Standar Operasi Pangropéa Lengkep, Sareng Survei Pelanggan Anu Dianggo, Kunjungan Telpon Balik-Balik, Évaluasi Kinerja Komprehensif Sareng Métode sanés Pikeun Ngalaksanakeun Pangawasan Mutu Pelayanan Anu Sempet Kana Personel Pangropéa Pikeun mastikeun Kualitas Layanan Tinggi.

Perbaikan rusak

Nalika Produk Anu Anjeun Mésér Gagal, Urang tiasa Nyayogikeun Layanan Identipikasi Sesar. Saatos Insinyur nangtoskeun Jenis Sesar, Anjeun tiasa mutuskeun naha ngalereskeunana.
1. Layanan Perbaikan
Upami Teu aya Stasion Perbaikan Khusus di Kota Anjeun, Jaminan Produk Bakal dikirim langsung ka stasiun perbaikan anu pang caketna atanapi langsung ka Departemen Pemeliharaan Perusahaan Kami. Pamaké Éta Tanggung jawab Pikeun Biaya Transportasi Puter-Balik; Saatos Perbaikan, Kami Badé Kirimkeun Ka Anjeun Numutkeun Peraturan Kartu Garansi Anu Anjeun Candak Pikeun Jam Sareng Bahan (Kami Moal Ngeusi Éta Anu Dibebaskeun Sakumaha Anu Dituduhkeun Dina Kartu Garansi); Nalika Waragad Anu Anjeun Kedah Bayarkeun Ditarima, Urang Bakal Ngalereskeun Produk Sareng Ngeusi Gancang Nalika Bayaran Ditampi Voucher Badé Dikintun Deui.
2. Pangropéa Dina Situs
Upami Anjeun Sisi Ti Urang, Maka Anjeun Sanggup Tiasa Ngarasakeun Palayanan Kami Anu Luhur; Anjeun Tiasa Kirimkeun Produk Pikeun Staf Pangropéa Kami Dina waktos anu Pondok Saatos Gagalna; Dina waktos anu singget, Kami Bakal Produk Bakal Diperbaiki Sareng Diparios Sareng Dihaturkeun Pikeun Anjeun Pikeun Pamakéan Terus.

Saatos-Penjualan Komitmen Komitmen

Anu Mimiti, Hatur Nuhun Kanggo Amanah Sareng Pangrojong Pikeun Perusahaan Kami. Dina raraga Ngidinan Anjeun Pikeun kéngingkeun Layanan Saatos Penjualan Anu Hadé Sareng Ngajagaan Hak-hak Anjeun sareng Minat, Kami Ngadamel Komitmen ieu:
1. Produk Nyayogikeun Pamaké Ku Jasa Garansi Dina Sataun Ti Tanggal Mésér. Upami Gagal Lumangsung dina Jaman Garansi, Profesional Perusahaan Ngonfirmasi yén Gagalna Henteu disababkeun ku Panyabab Manusa, Sareng Perusahaan bakal Nyayogikeun Perbaikan Gratis, Penggantian komponén, sareng Jasa Pangropéa.
2. Upami Jaman Garansi Henteu Dilangkungan, Biaya Perbaikan (Biaya Perbaikan Ditambah Biaya Komponén) Bakal Dihukum Nalika Perbaikan.
3. Salami Jaman Garansi, Biaya Komponén Badé Ditagih Pikeun Kaayaan Di handap ieu:
A. Komponén Ruksak Sareng Papan Sirkuit Anu Kaduruk Kusabab Teu Dianggo Ku Pamaké Atanapi Bencana Kacilakaan;
B. Profesional Non-Spésial Mimitian, Mariksa, Ngarobih, Jsb.
C. Gagal Disababkeun Ku Operasi Teu Nuturkeun Parentah;
4. Produk Anu Henteu Diteruskeun Ti Langkung 5 Taun Sareng Produk Anu Henteu Merek Henteu Tiasa Pangropéa.
5. Pangguna Tanggung jawab Pikeun Kargo Anu Ditanggung Kusabab Pangropéa.
6. Asesoris Fungsional Sareng Consumables Sapertos Tés Tes, Kabel Listrik, Tes Tes, Klip, Batré, Sareng Tabung Fuse Pikeun Instrumén Sareng Méter Teu Kalebet Dina Daptar Gratis.

Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd.
Baris Pusat Jasa Saatos-Penjualan: 0755-28604516


Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Tegangan, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi, Sadaya Produk