RPS linear DC diatur suplai kakuatan duaan

  • RPS3003D-3/ RPS3005D-3 DC Power Supply

    RPS3003D-3 / RPS3005D-3 DC Suplai Daya

    Perkenalan Produk RPS Series Adjustable DC Diatur Pasokan Daya Dirancang Pikeun Laboratorium, Sakola Sareng Jalur Produksi Khususna, Tegangan Kaluaran sareng Beban Kaluaran Ayeuna tiasa Disaluyukeun Antara 0 Sareng Nilai Nominal Terus-terusan. Sareng Pareuman Fungsi Perlindungan Sirkuit Éksternal Sareng Hadir Kaluaran Anu Fix Pikeun 3.3V / 5.0V / 1A. Stabilitas Kakuatan Tegangan Kaluaran Sareng Koefisien Ripple Saé Alus Sareng ngagaduhan Sirkuit Perlindungan Sampurna. Ieu Seri Of Pow ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Tegangan, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Sadaya Produk