RKS ngaganti DC suplai kakuatan anu diatur

  • RKS3010D/ RKS3020D/ RKS3030D  DC Regulated Power Supply

    RKS3010D / RKS3020D / RKS3030D DC Diatur Suplai Daya

    Perkenalan Produk RKS Series Adjustable DC Switching Voltage Regulated Power Supply Dirancang Pikeun Laboratorium, Sakola Sareng Jalur Produksi Khususna, Tegangan Kaluaran sareng Beban Kaluaran Ayeuna tiasa Disaluyukeun Antara 0 Sareng Nilai Nominal Terus-terusan. Stabilitas Pasokan Daya Tegangan Kaluaran Sareng Koefisien Ripple Pohara Saé Sareng Boga Sirkuit Perlindungan Sampurna. Éta tiasa dianggo Ku Beban Pinuh Kanggo Lami-lami. Sareng Tiasa Dianggo Salaku Pasokan Daya Anu Diatur ogé Dianggo Salaku Stabil ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Tegangan, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Sadaya Produk