RK99series Programmable tahan Tegangan Tester

  • RK9910A/ RK9910B/ RK9920A/ RK9920B Programmable Withstand Voltage Tester

    RK9910A / RK9910B / RK9920A / RK9920B Programmable tahan Tegangan Tester

    Perkenalan Produk Rangkaian Tester Tegangan Program-Dikawasa Ieu mangrupikeun Tester Kaamanan Kinerja Tinggi Dirarancang Kalayan MCU Berkecepatan Tinggi Sareng Sirkuit Digital Skala ageung. Tegangan Kaluaran Ditingkatan Sareng Turun. Kasalametan Frékuénsi Tegangan Kaluaran Dikawasa ku MCU, Anu Tiasa Némbongkeun arus Ngarecah Sareng Nilai Tegangan Dina Waktos Asli, Sareng ngagaduhan Fungsi Kalibrasi Parangkat Lunak. Éta Dilengkepan Antarmuka PLC, RS232C, RS485, Alat USB, Antarmuka Host USB, W ...
  • RK9920AY/ RK9910AY/ RK9920BY/ RK9910BY Programmable Withstand Voltage Tester

    RK9920AY / RK9910AY / RK9920BY / RK9910BY Programmable tahan Tegangan Tester

    Perkenalan Produk Rangkaian Tester Tegangan Program-Dikawasa Ieu mangrupikeun Tester Kaamanan Kinerja Tinggi Dirarancang Kalayan MCU Berkecepatan Tinggi Sareng Sirkuit Digital Skala ageung. Tegangan Kaluaran Ditingkatan Sareng Turun. Kasalametan Frékuénsi Tegangan Kaluaran Dikawasa ku MCU, Anu Tiasa Némbongkeun arus Ngarecah Sareng Nilai Tegangan Dina Waktos Asli, Sareng ngagaduhan Fungsi Kalibrasi Parangkat Lunak. Éta Dilengkepan Antarmuka PLC, RS232C, RS485, Alat USB, USB Host Interface, Wh ...
  • RK9910/RK9920 Program-controlled insulation withstand voltage tester

    RK9910 / RK9920 Program-dikawasa insulasi tahan tegangan tester

    Perkenalan Produk Rangkaian Tester Tegangan Program-Dikawasa Ieu mangrupikeun Tester Kaamanan Kinerja Tinggi Dirarancang Kalayan MCU Berkecepatan Tinggi Sareng Sirkuit Digital Skala ageung. Tegangan Kaluaran Ditingkatan Sareng Turun. Kasalametan Frékuénsi Tegangan Kaluaran Dikawasa ku MCU, Anu Tiasa Némbongkeun arus Ngarecah Sareng Nilai Tegangan Dina Waktos Asli, Sareng ngagaduhan Fungsi Kalibrasi Parangkat Lunak. Éta Dilengkepan Antarmuka PLC, RS232C, RS485, Alat USB, Antarmuka Host USB, Whi ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Tegangan Tinggi, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Digital-Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Sadaya Produk