RK9960 séri Program Terkendali Tester Kasalametan

  • RK9960/ RK9960A Program Controlled Safety Tester

    Program RK9960 / RK9960A Tés Kasalametan Terkendali

    Perkenalan Produk Rangkaian Tester Tegangan Program-Dikawasa Ieu Ngadopsi MCU Kecepatan Tinggi sareng Tester Kaamanan Kinerja Tinggi Dirarancang Ku Sirkuit Digital Skala ageung. Gedéna Tegangan Kaluaran, Naékna Jeung Turunna Tegangan Kaluaran Sareng Frékuénsi Tegangan Kaluaran Sadayana dikendali ku MCU. Éta Tiasa Nembongkeun Ngarecah Ayeuna sareng Nilai Tegangan Dina Waktos Nyata Sareng ngagaduhan Fungsi Parangkat Lunak, Dilengkepan Antarmuka PLC, RS232C, RS485, Alat USB, Antarmuka Usbhost, Éta Merenah ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi Digital, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Tegangan, Sadaya Produk