Program RK9950 Dikawasa Kabocoran Tés Ayeuna

  • RK9950 Program Controlled Leakage Current Tester

    Program RK9950 Dikawasa Kabocoran Tés Ayeuna

    Ikhtisar Produk Tés Anu Ayeuna Anu Dicocogkeun Anu Diprogram Nyaéta Tampilan LCD TFT 5-Inci. Tester Ngadopsi MCU Kecepatan Tinggi 32-Bit sareng Desain Sirkuit Digital Skala ageung , Diwangun Dina GB9706.1-2007 (IEC60601-1: 1998) Awak Impedansi Jaringan Simulasi, Antarmuka Jaringan Kartu MD Ngandung MD-A (Luyu Kalayan GB / T12113-2003 Sareng GB4793.1-2007) 、 MD-B (Luyu sareng GB / T12113-2003 、 GB4793.1-2007 、 GB4706.1-2005 、 GB4943.1-2011 、 GB8898-2011 、 GB7000.1 -2015) 、 MD-C (Luyu sareng GB / T12113-2003 、 GB7000.1-2015) 、 MD-D (A ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Tegangan, Méter Tegangan Tinggi, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Digital-Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Sadaya Produk