Program RK9950 Dikawasa Kabocoran Tés Ayeuna


Katerangan

Parameter

Asesorisna

Tinjauan Produk

Tester Anu Kabocoran Anu Programmable Nyaéta Tampilan LCD 5-Inci TFT. Tester Ngadopsi MCU Kecepatan Tinggi 32-Bit sareng Desain Sirkuit Digital Skala ageung , Diwangun Dina GB9706.1-2007 (IEC60601-1: 1998) Awak Impedansi Jaringan Simulasi, Antarmuka Jaringan Kartu MD Ngandung MD-A (Luyu Kalayan GB / T12113-2003 Sareng GB4793.1-2007) 、 MD-B (Luyu sareng GB / T12113-2003 、 GB4793.1-2007 、 GB4706.1-2005 、 GB4943.1-2011 、 GB8898-2011 、 GB7000.1 -2015) 、 MD-C (Luyu sareng GB / T12113-2003 、 GB7000.1-2015) 、 MD-D (Luyu sareng GB4793.1-2007) 、 MD-E (Luyu sareng GB4943.1-2011 、 GB4793. 1-2007) 、 MD-F (Luyu sareng GB7000.1-2015) 。Tekanan Beban Sareng Perlindungan Ngalangkungan Ayeuna; MD Network Sababaraha Perlindungan Gancang, Aman Sareng dipercaya. Nagara Tés Power Supply Dinamis Sareng Statis; Tés Kebocoran Ayeuna otomatis Ngalihkeun L (Phase Line) Sareng N (Zero Line). Setelan Sareng Operasi na Sacara Sacara Sacara Sederhana, Sareng Nyayogikeun Kontrol Jauh Jauhna PLC, RS232C, RS485, USB Sareng Interface Lainnya, Anu Pikahoyong Pikeun Pangguna Pikeun Gancang Ngagabung Kana Sistem Tés Anu Komprehensif.

Widang Aplikasi
 
Tester Tiasa Dipaké Pikeun Tés Leakage Ayeuna Perkawis Perkawis Rumah Tangga, Alat Éléktronik, Alat Éléktronik, Alat Listrik, Alat Éléktrik Électric Sareng Produk sanés.
 
 
Karakteristik Kinerja
 
1. Layar Lebar 5-Inci TFT (480 × 272) Dianggo Pikeun Némbongkeun Parameter Nyetél Sareng Parameter Tés, Kalayan Nyekel Mata sareng Eusi Témbong Beunghar;
 
2. Panel Hareup ngagaduhan Antarmuka USB, Anu Tiasa Nyalin Payil;
 
3. Panel Balik Ngagaduhan USB Interface, Anu Tiasa Ngaronjatkeun Parangkat Lunak Ngaliwatan USB;
 
4. Kabocoran Tés Ayeuna Jaringan Awak Manusa GB9706.1-2007 (IEC60601-1: 1998);
 
5. Nguji Jaringan Manusa anu Beralih;
 
6. Konfigurasi Standar PLC Interface, RS232 Interface, RS485 Interface, Opsional Host Computer Software;
 
7. Kalayan Antarmuka Tampilan Cina Sareng Inggris, Éta tiasa Masihan Kabutuhan Pamaké Anu Béda;
 
8. Diwangun Dina 16M Flash.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1, Parameter Husus
    Modél RK9950 (Pasip) RK9950A (500VA) RK9950B (1000VA) RK9950C
    Fungsi Dasar Ukuran layar Layar LCD 5-inci TFT
    Konci Nomer Parameter Nyetél Masukan Digital
    Coding Saklar Pilihan Parameter Sareng Fungsi Konpirmasi
    Luhur, Turun, Kiri Sareng Katuhu
    Konci Fungsi
    Parameter Nyetel sareng Fungsi Pamilihan Turun
    KUNCI Fungsi Ngonci Keyboard Nyegah Modifikasi Sacara teu dihaja Kaayaan Tés Atanapi Larangan Modifikasi Kaayaan Tés
    Fungsi Alarm Alarm Sora
    Antarmuka Komunikasi RS232C 、 RS485 、 USB
    Antarmuka USB Salin, Salin Sareng Fungsi Panyimpenan
    Kontrol Interface TANGAN (PLC)
    Métode Tés Dinamis, Statis
    Beban Tegangan (AC) Kisaran 0-300V
    Katepatan + (2% × Néangan Tampilan + 0,5V)
    Frékuénsi 50 / 60Hz
    Beban Ayeuna (AC) Maksimal 25A
    Ngalangkungan Perlindungan Ayeuna Sora Sareng Alarm Lampu, Putus Output Beban
    Leakage Setting Ayeuna Setélan Wates Luhur
    Kisaran 0,001-20,00mA
    Resolusi < 10mA , 0,001 / Léngkah > 10mA , 0,01mA / Léngkah
    Setélan Wates Handap
    Kisaran 0,000-20,00mA
    Resolusi < 10mA , 0,001 / Léngkah > 10mA , 0,01mA / Léngkah
    Katerangan Wates Handap Ditetepkeun Kana 0 Tanpa Kiamat
    Pangukuran Ayeuna Bocor Kisaran Sareng Akurasi 0,001-0,050mA DC-10KHz ± (5% × Néangan Témbongkeun + 5 Kecap)
    0,050-20,00mA DC-10KHz ± (2% × Néangan Témbongkeun + 2 Kecap)
    0.050-20.00mA 10KHz-1MHz ± (5% × Néangan Témbongkeun + 5 Kecap)
    MD Simulated Jaringan Manusa 8 Jaringan Standar MD-A (GB / T12113-2003 、 GB4793.1-2007) 、 MD-B B1 (GB / T12113-2003 、 GB4793.1-2007 、 GB4706.1-2005 、 GB4943.1-2011 、 GB8898-2011 、 GB7000.1-2015) 、 MD-C (GB / T12113-2003 、 GB7000.1-2015) 、 MD-D (GB4793.1-2007) 、 MD-E (GB4943.1-2011 、 GB4793.1-2007 ) 、 MD-F (IEC60598-1: 2014 、 GB4793.1-2007) 、 MD-G (GB4943.1-2011 、 IEC60950-1: 2005 、 GB4793.1-2007 、 IEC61010-1: 2001)
    Waktos Tés Kisaran Tés Waktos Tunggal: 0,1-999s ± 1%; Waktos Panutup Mangrupikeun Tés Terusan
    Katerangan Nalika Nyetél Tés 0S, Ngan ukur N-Kawat Anu Diuji, Henteu Konversi L
    Kakuatan Kaluaran Pasip 500VA 1000VA Tilu Tahap pasip
    Suplai Daya Éksternal Sambungan Éksternal Diwangun Dina Diwangun Dina Sambungan Éksternal
    2 Index Indéks Téknis Umum
    Indéks Téknis Umum
    Suhu Gawe Sareng Asor 0 ℃ -40 ℃ , ≦ 75% RH
    Sasayogian tanaga 100V-121V , 198V-242V , 47.5-63Hz 5A 250V
    Ukuran sekering  5A 250V 10A 110V
    Volume Éksternal (D × H × W) 430mm × 105mm × 350mm
    Beurat 13KG 16KG 18KG 14KG
    MODEL GAMBAR JENIS RINGKASAN
    RK995001 Standar Instruménna Dilengkepan Kabel Daya Standar, Anu Tiasa Dibeuli Kapisah.
    RK20K Standar Instruménna Dilengkepan Kabel Data Standar, Anu Tiasa Dibeuli Dipisahkeun.
    RK00001 Standar Instruménna Dilengkepan Kabel Daya Standar, Anu Tiasa Dibeuli Kapisah.
    Kartu garansi bijil Standar Sértipikat Standar Instrumén Sareng Kartu Garansi.
    Sértipikat Kalibrasi Pabrik Standar Sértipikat Kalibrasi Produk Standar Instrumén.
    Pitunjuk Standar Manual Operasi Produk Standar Instrumén.
  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk kategori

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.

    Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Digital-Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Tegangan Tinggi, Méter Tegangan, Sadaya Produk