RK9940N / RK9980N / RK9813N calakan Méter Méter


Katerangan

Parameter

Asesorisna

Bubuka Produk
RK9800N Series Instrumén Ngukur Kuantitas Éléktrik Listrik (Digital Méter Kakuatan), Tiasa Ngukur Tegangan, Arus, Kakuatan, Faktor Kakuatan, Frékuénsi, Énergi Éléktrik Sareng Parameter sanésna, Beunghar Eusi, ngagaduhan Jangkauan Pangukuran Leueur, Alarm Prétét, Fungsi Latch Sareng Komunikasi.
RK9800N Series ngagaduhan sadayana pangukuran sareng tampilan fungsi, ningkatkeun fungsi data, sareng fungsi tampilan tina frékuénsi sareng kakuatan (énergi) dua parameter ieu dumasarkeun kana RK9800 Asli. RK9901N Ningkatkeun Fungsi Alarm Wates Ayeuna sareng Kakuatan Dumasar kana RK9800N.RK9940N Sareng RK9980N Ngalebaran Kisaran Ayeuna (Maksimum Pikeun 40A Sareng 80A Mungguh) Dumasar RK9901N, Éta Tiasa Ngukur Ayeuna Sareng Produkna Ku Kakuatan Langkung Kuat.
Tujuan Pikeun Kurangna Di Rupa-rupa Produk Dina Akurasi Pangukuran Ayeuna Leutik (Resolusi Ayeuna Pikeun 1mA), RK9813N Ningkatkeun Kisaran Arus Leutik (Résolusi Ayeuna Mangrupikeun 10uA) Dina Dasar RK9901N, Éta Tiasa Dianggo Kanggo Ayeuna Sareng Produk Kalayan Kakuatan Leutik .
Produk ieu Tiasa Komunikasi sareng Host Host Ngalangkungan Antarmuka RS232 Saatos Ningkatkeun Papan adaptor Komunikasi, Éta Tiasa Niténan Data Sareng Nyetél Paraméter Jauh Ngalangkungan Komputer Host.

Daérah Aplikasi
Motor: Motor Rotary
Alat-alat Listrik Rumah Tangga: TV, Kulkas, AC, Mesin Cuci, Mesin Cuci, Simbut Éléktrik, Carger Jst.
Alat-alat listrik: Bor listrik, Bor Pistol, Mesin motong, Mesin Grinding, Mesin Las Listrik Jst.
Alat Lampu: ballast, Lampu Jalan, Lampu Panggung, Lampu Portabel Sareng Jinis Lampu Lain.
Suplai Daya: saklar Power Supply, AC Power Supply, DC Regulated Power Supply, Sumber Daya Frekuensi-Variasi, Sumber Daya Komunikasi, Komponén Daya Sareng sajabana.
Transformer: power Transformer, Audio Transformer, Pulse Transformer, Switching Power Supply Transformer, Jsb.

Karakteristik Kinerja
Éta tiasa Ngatur Waktos Alarm Ngabahekeun.
Prosés Pangaluyuan Ngalangkungan Ayeuna Sareng Ngalangkungan Daya Anu Langkung Intuisi, Gampang Dioperasikeun
Fungsi Alarm Watesan Ultra Luhur Sareng Handap Laju Ayeuna Sareng Kakuatanna tiasa Sacara Setélan Kapisah.
Ningkatkeun Tipe Arus Ageung Sareng Jinis Leutik Ayeuna Ieu Dua Produk.
Ningkatkeun Fungsi Témpél Gawé (Énergi).
Sakabéh Runtuyan Fungsi Komunikasi Opsional.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Modél RK9840N RK9980N RK9813N
     Kategori Tipe Arus ageung Tipe Arus ageung Jenis Ayeuna Leutik
    Item Tés Tegangan AC Tahap Tunggal, Ayeuna, Kakuatan, Faktor Kakuatan, Frékuénsi, Padamelan (Sadayana Nilai Valid)
    Rentang Tegangan 0 ~ 600V
    Rentang Ayeuna 0 ~ 8A
    7 ~ 40A
     
    0 ~ 16A
    15 ~ 80A
    0 ~ 0,1A
    0,08 ~ 4A
    3.5 ~ 20A
    Kakuatan (P) 24kW 48kW 12kW
    Resolusi tampilan Voltaseu 0,1V
    Ayeuna 1mA (Ayeuna Kirang Ti 10A)
    10mA (Ayeuna Langkung Ti 9.999A)
    10μA (Ayeuna Kirang Ti 100mA)
    1mA (Ayeuna Kirang Ti 10A)
    10μA (Ayeuna Kirang Ti9999mA)
    Fungsi Alarm Arus Sareng Kakuatan Ngalangkungan Alarm Wates Luhur Sareng Handap (Waktu Anu Ngalangkungan Anu Luwes)
    Fungsi Komunikasi Antarmuka Of RS232 (DB9) (Opsional)
    Kacepetan Tés 2 T / S
    Akurasi Dasar ± (0,4% (Angka Numerical) + 0,1% (Kisaran) + 1 Kecap)
    Frékuénsi Tés 45Hz-65Hz (Frékuénsi Tés Instrumén Tés)
    Bekas Kakuatan ≤AC 220V ± 20%, 50 / 60Hz
    Beurat 2,5kg
    Aksésori Daya Daya, (CD, Data Line, Module Komunikasi Opsional)
    Modél Gambar Jenis  
    RK00001 Standar  Kabel Kakuatan 
    Kartu jaminan Standar  
    Manual Standar  
    RK20K Pilihan  Garis Link Data 
    RK98001 Pilihan  Parangkat Lunak Komunikasi 
    RK98002 Pilihan  Modul Komunikasi
  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Tegangan, Sadaya Produk