RK9930 / RK9930A / RK9930B Tahanan résistansi TESTER


Katerangan

Parameter

Asesorisna

Pidéo

RK9930 Tahanan résistansi taneuh
Tés Résistansi Grounding AC Dipidangkeun Dina LCD 5-Inci TFT. Kaluaran Ayeuna Ngadopsi Eupan Balik Hardware sareng Téhnologi Kontrol ARM MCU Berkecepatan Tinggi Pikeun Kéngingkeun Kaluaran Ayeuna stabil sareng Dipercaya. Arus kaluaran disetir ku DDS + Linear Power Amplifier. Gelombang Kaluaran Murni Sareng Distorsi Anu Leutik. Tester Dikawasa ku Microcomputer Single-Chip, Anu Ngajantenkeun Setelan Sareng Operasi na Sacara Sederhana, Sareng Nyayogikeun Kontrol Jauh Jauhna PLC, RS232C, RS485, USB Sareng Interface Anu sanés, Anu Tiasa Ngabantosan Pangguna Pikeun Gancang Ngagabung Kana Sistem Tés Anu Komprehensif.
 
Application Area

Tester Tiasa Dipaké Pikeun Nguji Résistansi Lemah Perkakas Rumah Tangga, Alat Éléktronik, Alat Éléktronik, Alat Éléktrik, Alat Éléktrik Électric Sareng Produk sanés.

Karakteristik Kinerja
 
1. Parameter Témbok Anu Nyeepkeun Mata Sareng Intuisi. Téhnologi Sintésis Sinyal Digital DDS Dipaké Pikeun Ngasilkeun Waveform Stabil, Murni Sareng Rendah
2. Kaluaran Ayeuna Anu Konstan: Kisaran Tingkat Stabilitas Ayeuna Kaluaran Aya Dina 1%, Pikeun Ngahindarkeun Parobihan Ayeuna Kaluaran Kusabab Masukan Instabilitas Tegangan Ayeuna Sareng Parobihan Beban.
3. Éta Mibanda Fungsi Alarm Sirkuit Buka. Waktos Tés Maksimum nyaéta 999.9s.
4. Opat Metode Terminal Dipaké Pikeun Ngaleungitkeun Pangaruh Résistansi Kontak.
5. Frékuénsi Kaluaran 50 Hz / 60 Hz. Éta ngagaduhan Fungsi Alarm Watesan Résistansi Luhur Sareng Handap.
6. Antarmuka Operasi Bilingual Cina sareng Inggris, Pikeun Minuhan Kabutuhan Pamaké Anu Beda, Ngadukung Panyimpenan Kapasitas ageung, Ngadaptasi kana Syarat Aplikasi Tés Anu Béda

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Modél RK9930 RK9930A RK9930B
     
     
     
     
     
     
    Fungsi Dasar
     
     
    Ukuran layar 5 inci TFT LCD
    Konci Nomer Parameter Nyetél Masukan Digital
    Coding Saklar Pilihan Parameter Sareng Fungsi Konpirmasi
    Tombol Fungsi Luhur, Turun, Kénca Sareng Katuhu Parameter Nyetel sareng Fungsi Pamilihan Turun
     
     
    Konci konci Konci Fungsi Nyegah Modifikasi Sacara teu dihaja Kaayaan Tés Atanapi Larangan Modifikasi Kaayaan Tés
    Fungsi Alarm Alarm Sora
    Antarmuka Komunikasi RS232C 、 RS484 、 USB
    Antarmuka USB Salin, Salin Sareng Fungsi Panyimpenan
    Kontrol Interface TANGAN (PLC)
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    Spésifikasi Kaluaran
     
     
     
     
    Ayeuna
    Rentang Ayeuna AC (3-30) A AC (3-40) A AC (3-60) A
    Ngabéréskeun Kakuatan 0.01A / Léngkah Pikeun 10A Sareng 0,001A / Léngkah Pikeun 10A Sareng Di handap ieu;
    Katepatan ± (2% + 0,02A)
    Voltaseu Rentang Tegangan AC 6V Max Open Circuit Voltage AC 8V Max Open Circuit Voltage AC 12V Max Open Circuit Voltage
    Frékuénsi 50 / 60Hz Pilihan
    Wangun Gelombang Gelombang Sinus
     
    Ammeter
     
    Ngukur Rentang Ammeter AC (3-30) A AC (3-40) A AC (3-60) A
    Ngabéréskeun Kakuatan 0.01A / Léngkah Pikeun 10A Sareng 0,001A / Léngkah Pikeun 10A Sareng Di handap ieu;
    Katepatan ± (2% + 0,1A)
     
     
     
     
     
     
     
    Méter résistansi
    Ngukur Rentang Meter Résistansi 0-510 M Ω, Nalika Kaluaran Ayeuna 3-10A; 0-120m Ω, Nalika Kaluaran Ayeuna 10A-30A 0-600m Ω, Nalika Kaluaran Ayeuna 3-10A;
     
    0-200m Ω, Nalika Kaluaran Ayeuna 10A-30A;
     
    0-150m Ω, Nalika Kaluaran Ayeuna 30A-40A
    0-600m Ω, Nalika Kaluaran Ayeuna 3-15A;
    0-300m Ω, Nalika Kaluaran Ayeuna 15A-30A;
    0-150m Ω, Nalika Kaluaran Ayeuna 30A-60A
    Ngabéréskeun Kakuatan 0.01A / Léngkah Pikeun 10A Sareng 0,001A / Léngkah Pikeun 10A Sareng Di handap ieu;
    Katepatan ± (2% + 1mΩ)
    Range Timer 0-999.9S , Ngabéréskeun Daya : 0.1S / Léngkah , Akurasi : ≦ ± 50ms
    Mode Kompensasi Manual Atawa Otomatis, Offset Maksimum : 100mΩ Max , Akurasi : ≦ ± (2% + 1mΩ)
    Atur Rentang Batesan Luhur tina Résistansi 0-510mΩ Atanapi 0-600mΩ , Ngabéréskeun Daya : 1m Ω , Akurasi : ≦ ± (2% + 1m Ω)
    Pangaturan Jangkauan Waktos 0-999.9S , 0 Hartina Terusan
    Suhu Gawe Sareng Asor 0 ℃ -40 ℃ , ≦ 75% RH
    Sasayogian tanaga 100V-121V , 198V-242V , 47.5-63Hz
    Wangun Sareng Jilidna 430mm × 105mm × 350mm
    Beurat 13KG 14KG 15KG
      Gambar Jenis  
    RK-8H + Standar       Bar Uji
    RK260100 Standar       Kawat Tés
    RK26103 Standar        Anjog darat
    Kabel Kakuatan Standar  
    Kartu jaminan Standar  
    Sértipikat Kalibrasi Pabrik Standar  
    Manual Standar  

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk kategori

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.

    Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Digital-Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Tegangan Tinggi, Méter Tegangan, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi Digital, Sadaya Produk