Tés Résistansi RK9930

  • RK9930 / RK9930A/ RK9930B GROUND RESISTANCE TESTER

    RK9930 / RK9930A / RK9930B Tahanan résistansi TESTER

    RK9930 Tahanan RESISTANCE GROUND Tester Résistansi AC Grounding Dipidangkeun Dina LCD 5-Inci TFT. Kaluaran Ayeuna Ngadopsi Eupan Balik Hardware sareng Téhnologi Kontrol ARM MCU Berkecepatan Tinggi Pikeun Kéngingkeun Kaluaran Ayeuna stabil sareng Dipercaya. Arus kaluaran disetir ku DDS + Linear Power Amplifier. Gelombang Kaluaran Murni Sareng Distorsi Anu Leutik. Tester Dikawasa ku Microcomputer Single-Chip, Anu Ngajantenkeun Setting Sareng Operasi na Sacara Sederhana, Sareng Nyayogikeun Kontrol Jauh PLC ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Tegangan Tinggi, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Tegangan, Sadaya Produk