RK9910 / RK9920 Program-dikawasa insulasi tahan tegangan tester


Katerangan

Parameter

Asesorisna

Pidéo

Bubuka Produk
Seri Tester Tegangan Terkendali Program Ieu mangrupikeun Tester Kaamanan Kinerja Tinggi Dirarancang Kalayan MCU Berkecepatan Tinggi Sareng Sirkuit Digital Skala ageung. Tegangan Kaluaran Ditingkatan Sareng Turun. Kasalametan Frékuénsi Tegangan Kaluaran Dikawasa ku MCU, Anu Tiasa Némbongkeun arus Ngarecah Sareng Nilai Tegangan Dina Waktos Asli, Sareng ngagaduhan Fungsi Kalibrasi Parangkat Lunak. Éta Dilengkepan Antarmuka PLC, RS232C, RS485, Alat USB, Antarmuka Host USB, Anu Gampang Digabungkeun sareng Komputer Atanapi PLC Pikeun Ngawangun Sistem Tés Komprehensif. . Éta Gancang sareng Tepat Ngalakukeun Pangukuran Kasalametan Komprehensif Pikeun Perkakas Rumah Tangga, Instrumén, Alat Lampu, Alat Éléktrik Éléktron, Komputer, Sareng Mesin Émbaran.
Karakteristik Kinerja

Komponén: Dioda, Triode, Tumpukan Silikon Tegangan Tinggi, Rupa-rupa Transformers Éléktronik, Panyambung, Alat-alat Listrik Tegangan Tinggi.

Peralatan Rumah Tangga: TV, Kulkas, AC, Mesin Cuci, Dehumidifier, Selimut Listrik, Carger, Jll.

Bahan Insulasi: Sleeves Panas Disusut, Pilem Kapasitor, Lengan Tegangan Tinggi, Kertas Insulasi, Sapatu Insulasi, Sarung Tangan Karét Isolasi, Papan Sirkuit PCB, Jsb.

Instruméntasi: Oscilloscope, Signal Generator, DC Power Supply, Ngalihkeun Power Supply Sareng Mesin lengkep anu sanés.

Alat-alat Lampu: Ballast, Lampu Jalan, Lampu Panggung, Lampu Portabel, Jsb.

Alat manaskeun listrik: Bor listrik, Bor Pistol, Pemotong Gas, coét, coét, Mesin Las Listrik, Jsb.

Kawat Sareng Kabel: Garis Tegangan Tinggi, Kabel Anu Ditutup, Kabel, Kabel Karét Silikon, Jsb.
Karakteristik Kinerja

1. AC / DC tahan Fungsi Tegangan Ngadopsi Téhnologi Sintésis Sinyal Digital DDS Pikeun Ngasilkeun Waveform Anu Akurat, stabil, Murni Sareng Low Distorsi.

2, Naékna Tegangan Tinggi anu Dicocogkeun Sareng Waktu Jatuh, Pikeun Nyumponan Syarat Objék Tés Anu Béda Ku Hasil Pangénan Fungsi Arc Detéksi tiasa Disimpen Sakaligus.

3, Kalayan Tés Komprehensif Frékuénsi Ganda, Jangkauan Frékuénsi 50Hz, Antarmuka Operasi ramah-60Hz, Pangrojong Pikeun Masukan Konci Digital, Input Dial, Operasi Sederhana.

4. Lengkep Pitulung Operasi, Anu Épéktip tiasa Ngaronjatkeun Kekecapan Pamaké, Ngarojong Input Ngaran Koropak, Panjang Maksimum Ngaran Koropak Nyaéta 12 Karakter.

5. Léngkah-léngkah Tés Sareng Inpormasi Status Sistem Dipidangkeun Singkronisasi, Anu Ngajantenkeun Gampang Ngartos Rincian Léngkah-léngkah Tés Sareng Status Sistem Nalika Tés.  

6, Interface Operasi Bilingual Cina sareng Inggris, Nyaluyukeun sareng Kabutuhan Pamaké Anu Béda, Ngadukung Panyimpenan Kapasitas ageung. Adaptasi kana Syarat Aplikasi Aplikasi Anu Béda.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Parameter / modél

    Isolasi program-dikawasa tahan tester tegangan

    RK9920

    RK9910

    Tahan tes voltase

    Tegangan kaluaran (KV)

    AC: 0,05-5,00 DC: 0,05-6,00

    Akurasi tés

    ± (setting 2.0% + 2V)

    Akurasi kaluaran

    ± (setting 2.0% + 5V) Henteu dimuat

    Nguji ayeuna
    (MA)

    AC: 0,001mA-20mA
    DC: 0,1uA-10mA

    AC: 0,001mA-10mA
    DC: 0,1uA-5mA

    Akurasi tés

    ± (2.0% tina maca + 5 kecap)

    Tés insulasi

    Tegangan kaluaran
    (KV)

    DC: 0,050-1,00

    Akurasi tés

    ± (setting 2.0% + 2V)

    Lalawanan tés

    0,1MΩ-10GΩ

    0,2MΩ-10GΩ

    Akurasi tés

    1.0MΩ-10GΩ
    ± 20%

    0,1MΩ-999MΩ ± 10%

    Fungsi ngaleupaskeun

    Ngaleupaskeun otomatis saatos diuji

    Deteksi busur

    Kisaran ngukur

    Arus anu saluyu

    1mA-20mA

    waktos uji coba

    0.1S-999.9S

    Frékuénsi kaluaran

    50Hz / 60Hz

    Karakteristik input

    115V / 230V ± 10% 50Hz / 60Hz

    Alarm tés

    Buzzer, LCD, indikator GAGAL

    Konci keyboard

    Konci konci keyboard mandiri

    ukuran layar

    5 inci TFT LCD

    Antarmuka Komunikasi

    TANGAN, RS232, RS485, USBDEV

     (panganteur komputer), USBHOST

    (Antarmuka disk U)

    Waktos naékna voltase

    0.1S-999.9S

    Setélan waktos tés
    (AC / DC)

    0.2S-999.9S

    Waktos turunna tegangan

    0.1S-999.9S

    waktos ngantosan

    0.2S-999.9S

    Émutan

    16M Flash, 50 léngkah tés per file

    ukuran (W × H × D

    430mm × 105mm × 350mm

    beurat

    17kg

    15kg

    Asesorisna

    Kalungguhan tés, kalungguhan taneuh, kalungguhan kakuatan, Potong konektor DB9

    Asesoris opsional

    Parangkat lunak komputer luhur (kalebet kabel RS232, kabel USB, 485 sambungan)

    Modél Gambar Jenis Ringkesan
    RK8N +
    Konfigurasi Standar
    Instruménna Dilengkepan Rod Tekanan Tinggi Anu Henteu Kontrol Salaku Standar, Anu Tiasa Dibeuli Kapisah.
    RK00002
    Konfigurasi Standar
    Instruménna Dilengkepan Baris Tés Salaku Standar, Anu Tiasa Dibeuli Dipisahkeun.
    RK00003
    Konfigurasi Standar
    Instruménna Dilengkepan Baris Tés Salaku Standar, Anu Tiasa Dibeuli Dipisahkeun.
    RK00004
    Konfigurasi Standar
    Baris BNC Disayogikeun Salaku Standar Sareng Tiasa Dibeuli Kapisah.
    RK20
    Konfigurasi Standar
    Instruménna Dilengkepan DB9 Salaku Standar, Anu Tiasa Dibeuli Kapisah.
    RK00001
    Konfigurasi Standar
    Instruménna Dilengkepan Kawat Daya Standar Amérika, Anu Tiasa Dibeuli Dipisahkeun.
    Sertipikat Sareng Kartu Garansi
    Konfigurasi Standar
    Instruménna Dilengkepan Sertipikat Standar Sareng Kartu Garansi.
    Sértipikat Kalibrasi Pabrik
    Konfigurasi Standar
    Sértipikat Kalibrasi Peralatan Standar.
    Pitunjuk
    Konfigurasi Standar
    Instruménna Dilengkepan Parentah Produk Standar.
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi, Méter Digital-Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Tegangan, Sadaya Produk