Beban éléktronik RK9715 / RK9715B


Katerangan

Parameter

Asesorisna

Bubuka Produk
RK97_series Programmable DC Beban éléktronik Anggo Chip Kinerja Tinggi, Desain Nurutkeun Precision Tinggi, Gaduh Penampilan Novel, Proses Produksi Ilmiah Sareng ketat, Dibandingkeun sareng Produk Anu sami, Éta Langkung Efektif.

Daérah Aplikasi
Beban éléktronik Seueur Dianggo Dina Garis Produksi Produk Éléktronik (Sapertos Charger Ponsel, Batré Ponsel, Batré Kandaraan Listrik, Pérs Batré, Batré Linear), Lembaga Panilitian Ilmiah, Éléktronika Otomotif, Aerospace, Kapal, Sél Surya, Sél Suluh Sareng Industri Lainnya.

Karakteristik Kinerja
Layar Tampilan VFD Kacaangan Anu Luhur, Tampilan Hapus.
Parameter Sirkuit Anu Dilereskeun Ku Parangkat Lunak Sareng Gawéna Mantep sareng Terpercaya Tanpa Mangpaat Résistansi anu Cocog.
Ngalangkungan Ayeuna, Langkung Tegangan, Langkung Kakuatan, Langkung Panas, Perlindungan Polaritas Balik.
Sistem Kipas Cerdas, Tiasa Robah Numutkeun Suhu, Ngawitan Atanapi Henteu Sacara Otomatis, Sareng Nyaluyukeun Laju Angin.
Ngarojong Input Pemicu Éksternal, Migawé bareng sareng Peralatan Éksternal, Deteksi Otomatis lengkep.
Saatos Tés réngsé, Sinyal Pemicu Tiasa Kaluaran Pikeun Alat Éksternal.
Terminal Kaluaran Waveform Ayeuna tiasa Disayogikeun, Sareng Waveform Ayeuna tiasa Dititénan Ngaliwatan Oscilloscope Éksternal.
Ngarojong Terminal Input Kompensasi Tegangan Jauh.
Ngarojong Fungsi Tés Sababaraha


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Modél RK9715 RK9715B
    Dipeunteun Masukan Voltaseu 0 ~ 150V 0 ~ 500V
    Ayeuna 0 ~ 240A 0 ~ 120A
    Kakuatan 1800W
    Modeu Tegangan Konstan
     
    Kisaran 0 ~ 20V 0 ~ 150V 0 ~ 20V 0 ~ 500V
    Resolusi 1mV 10mV 1mV 10mV
    Katepatan 0,03% + 0,02% FS 0,03% + 0,05% FS
    Modeu arus konstan
     
    Kisaran 0 ~ 20A 0 ~ 120A 0 ~ 3A 0 ~ 30A
    Resolusi 1mV 10mV 1mV 10mV
    Katepatan 0,05% + 0,05% FS 0,1% + 0,05% FS 0,03% + 0,05% FS 0,03% + 0,05% FS
    Modeu Kakuatan Konstan Kisaran 1800W
    Resolusi 1mW 10mW 1mW 10mW
    Katepatan 0,1% + 0,1% FS
    Modeu Résistansi Konstan Kisaran 0-10KΩ
    Resolusi 16 bit
    Katepatan 0,1% + 0,1% FS
    Diménsi luar 480 × 140 × 535mm
    Aksésori Garis Suplai Daya
    Modél Gambar Jenis  
    RK00001 Standar  Kabel Kakuatan
    Kartu jaminan Standar  
    Manual     Standar  
    RK85001 Pilihan  Parangkat Lunak Komunikasi
    RK85002 Pilihan   Modul Komunikasi   
    RK20K          Pilihan Garis Link Data
  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan Tinggi, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Tegangan, Méter Tegangan Tinggi Digital, Sadaya Produk