RK9000N séri Cerdas Daya Méter

  • RK9800N/ RK9901N Series Intelligent Electric Quantity Measuring Instrument

    RK9800N / RK9901N Series Instrumén Ngukur Kuantitas Listrik

    Perkenalan Produk RK9800N Series Intelligent Electric Quantity Measuring Instrument (Digital Power Meter), Tiasa Ngukur Tegangan, Ayeuna, Kakuatan, Faktor Kakuatan, Frékuénsi, Énergi Éléktrik Sareng Parameter Lainnya, Beunghar Eusi, ngagaduhan Jangkauan Pangukuran Leueur, Alarm Preset, Latches Sareng Fungsi Komunikasi. Seri RK9800N Kagungan Sadaya Pangukuran Sareng Fungsi Tampilan, Ngaronjatkeun Fungsi Ngajaga Data, Kitu ogé Fungsi Téater Frékuénsi sareng Kakuatan (Énergi) Dua Parameter ieu Dina ...
  • RK9940N/ RK9980N/ RK9813N Intelligent Power Meter

    RK9940N / RK9980N / RK9813N calakan Méter Méter

    Perkenalan Produk RK9800N Series Intelligent Electric Quantity Measuring Instrument (Digital Power Meter), Tiasa Ngukur Tegangan, Ayeuna, Kakuatan, Faktor Kakuatan, Frékuénsi, Énergi Éléktrik Sareng Parameter Lainnya, Beunghar Eusi, ngagaduhan Jangkauan Pangukuran Leueur, Alarm Preset, Latches Sareng Fungsi Komunikasi. Seri RK9800N Kagungan Sadaya Pangukuran Sareng Fungsi Tampilan, Ngaronjatkeun Fungsi Ngajaga Data, Kitu ogé Fungsi Téater Frékuénsi sareng Kakuatan (Énergi) Dua Parameter ieu Dina ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi, Méter Tegangan, Sadaya Produk