RK8500 séri Beban éléktronik

  • RK8511/ RK8512 Electronic Load

    RK8511 / Beban éléktronik RK8512

    Pambuka Produk RK85 Series Mangrupikeun Generasi Anyar DC Load Éléktronik Dirancang Sareng Dijieun Ku Perusahaan Elektronik MeiRuike, Nganggo Chip Kinerja Tinggi, Kacepetan Tinggi, Desain Precision Tinggi, (Akurasi Dasar Kanggo 0.3%, Laju Naék Dasar Ayeuna Pikeun 2.5A / Kami), Penampilan Novel, Proses Produksi Ilmiah Sareng ketat, Dibandingkeun sareng Produk Anu sami, Éta Langkung Efektif. Tés Sumber Tekanan Konstanta Daérah Aplikasi, Tingkat Pangaturan Beban Sumber Tekanan Konstan, Watesan Ayeuna ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Tegangan, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Sadaya Produk