RK7112 / RK7122 / RK7110 / RK7120 Programmable tahan Tegangan Tester


Katerangan

Parameter

Asesorisna

Pidéo

Bubuka Produk

Séri Tester Tegangan Anu Diprogram Ieu Ngagunakeun MCU Kecepatan Tinggi Sareng Desain Skala Digital Skala ageung tina Alat Uji Kasalametan Kinerja Tinggi, Ukuran Tegangan Kaluaran, Tingkatan Na Turunna Tegangan Kaluaran, Frékuénsi Tegangan Kaluaran Dikawasa ku MCU Lengkep. Éta Tiasa Némbokeun Nilai Ayeuna Ngarecah Sareng Nilai Tegangan dina Waktos Nyata. Sareng ngagaduhan Fungsi Kalibrasi Parangkat Lunak. Tiasa Nguji Tegangan Ngarecah, Indikator Kinerja Kaamanan Éléktrik Sareng Béda Anu Rupa-rupa objék anu intuitif, akurat sareng gancang. Sareng Éta Tiasa Dianggo Salaku Sumber Tegangan Tinggi Kanggo Nguji Kinerja Komponén Sareng Mesin Sakabehna.
Instrumén Ieu Luyu sareng Bagian Mimiti Standar Kasalametan Pikeun Alat-alat Rumah Tangga Sareng Sarua Listrik: Sarat Umum IEC60335-1, GB4706.1, UL60335-1. Peralatan Téknologi Informasi Kanggo UL60950, GB4943, IEC60950. Syarat, Pidio sareng Syarat Kasalametan Pikeun Alat Éléktronik Anu sami : UL60065, Sesuai sareng GB8898, IEC60065. Ukuran, Bagian Mimiti Alat Listrik Kanggo Pangukuran, Kontrol Sareng Pamakéan Laboratorium: Syarat Umum IEC61010-1, GB4793.1.

Daérah Aplikasi
Komponén: diode, Triode, High-Voltage Silicon Stack, Sadayana Jenis Éléktronika Transformer, Konektor Déwan, Alat-alat Éléktrik Tegangan Tinggi.
Alat-alat Listrik Rumah Tangga: TV, Kulkas, AC, Mesin Cuci, Mesin Cuci, Simbut Éléktrik, Carger Jst.
Bahan Insulasi: Tabung Ngaleutikan Panas, Pilem Kapasitor, Tabung Tekanan Tinggi, Kertas Insulasi, Sapatu Insulated, Sarung Tangan Insulasi Karét, Papan Sirkuit PCB Jsb.
Instrumén Sareng Méter: oscilloscope, Signal Generator, DC Power Supply, Ngalihkeun Power Supply Sareng Jinis-jinis Mesin Anu sanés.
Alat Lampu: ballast, Lampu Jalan, Lampu Panggung, Lampu Portabel Sareng Jinis Lampu Lain.
Alat manaskeun listrik: Bor listrik, Bor Pistol, Mesin motong, Mesin Grinding, Mesin Las Listrik Jst.
Kawat Sareng Kabel: Kabel Tegangan tinggi, Kabel optik, Kabel Listrik, Kabel Karét Silicone, Jsb.

Karakteristik Kinerja
Naékna Gradién Tegangan Ku Waktos Anu Ditetepkeun, Sareng Titik Ngarecahna Tiasa dianalisis.
Dimimitian Nalika Nol Pameuntasan, Motong Nalika Nol Pameuntasan, Pikeun Nyegah Karuksakan Potongan Tés.
Setélan Wates Luhur Sareng Handap Ayeuna.
Ngagaduhan 5 Grup Kapasitas Memori, Hasil Tés Disimpen Otomatis.
Boga Fungsi Deteksi Arc. (Salaku Tingkat 1-9)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Modél Isolasi Programmable tahan Tés Tegangan Programmable tahan Tegangan Tester
    RK7112 RK7122 RK7110 RK7120
    Tahan Tés Tegangan Tegangan Kaluaran (KV) AC: 0-5 AC: 0-5
    DC: 0-6
    AC: 0-5 AC: 0-5
    DC: 0-6
    Akurasi Tés ± (2% Nilai Setting + 5V)
    Kaluaran Ayeuna (MA) 0.10-12.00 AC: 0.10-12.00
    DC: 0.10-5.00
    0.10-12.00 AC: 0.10-12.00
    DC: 0.10-5.00
    Akurasi Tés ± (2% Setting Value + 2Count)
    Tés Insulasi Tegangan Kaluaran (KV) DC: 0.10-1.00 ————
    Témbong Akurasi ± (2% Nilai Setting + 1Count) ————
    Rentang Résistansi Tés 1-1000MΩ ————
    Akurasi Tés ± (5% Maca + 2Count)
    DC: voltase≥500V
    ± (7% Maca + 2Count)
    DC: voltase < 500V
    ————
    Waktos Tés 0,2 ~ 999,9s
    Frékuénsi Kaluaran 50Hz / 60Hz (Pilihan)
    Ciri Masukan   Single Phase47 ~ 63Hz, 115V / 230V AC ± 15% (Opsional)
    Antarmuka Komunikasi Input: Tés / Reset Kaluaran: Lulus / Gagal / Tés / prosés
    Alarm Gagalna Instrumén Tés Buzzer, Liquid Crystal Display "GAGAL", Nunjuk Lampu
    Grup Memori Memori Grup, Aya 4 Modeu Tes Dina Unggal Grup (W, IW-I, IW Linking)
    Konci Kaamanan Keyboard Opsional: "Dikonci" Atanapi "Henteu dikonci"
    Diménsi luar 390 × 280 × 90mm
    Beurat 9kg
    Aksésori Jalur Tés, Kawat Taneuh, Garis Daya
    Modél Gambar Jenis  
           
    RK260100 Standar       Kawat Tés
    RK26103 Standar        Anjog darat
    Kabel Kakuatan Standar      
    Kartu jaminan Standar  
    Sértipikat Kalibrasi Pabrik
     
    Standar  
    Manual   Standar  

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Tegangan, Sadaya Produk