RK71 séri Programmable tahan Tegangan Tester

  • RK7112/ RK7122/ RK7110/ RK7120 Programmable Withstand Voltage Tester

    RK7112 / RK7122 / RK7110 / RK7120 Programmable tahan Tegangan Tester

    Perkenalan Produk Rangkaian Tester Tegangan Anu Diprogram Ieu Ngagunakeun MCU Kecepatan Tinggi Sareng Desain Skala Digital Skala ageung tina Alat Uji Kasalametan Kinerja Tinggi, Ukuran Tegangan Kaluaran, Tingkatan Na Turunna Tegangan Kaluaran, Frékuénsi Tegangan Kaluaran Terkendali Ku MCU Lengkep. Éta Tiasa Némbokeun Nilai Ayeuna Ngarecah Sareng Nilai Tegangan dina Waktos Nyata. Sareng ngagaduhan Fungsi Kalibrasi Parangkat Lunak. Tiasa Nguji Tegangan Ngarecah, arus Kabocoran Sareng Éléktrik Anu Lain ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan Tinggi, Méter Tegangan, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Sadaya Produk