Tés Polaritasitas Mikropon RK5991N


Katerangan

Parameter

Asesorisna

RK-5991N Tés mikropon polaritasna

Bubuka produk

Tés polaritasitas mikropon RK5991N tiasa ngabédakeun polaritas positip sareng négatip tina sagala jinis, ukuran, bahan, impedansi headset spéker, panarima coil anu obah sacara otomatis sareng gancang. Instruménna ngagaduhan kaunggulan operasi saderhana, henteu aya kasalahan, LED otomatis atanapi indikasi alarm, anu instrumen ngadopsi jinis pulsa otomatis sareng gancang mensurasi, sareng ngadeteksi indéks nada tina spiker dina garis rakitan.

Karakteristik kinerja

Tilu jinis uji amplitudo pulsa, tés kutub gancang sareng akurat.
Sora polaritasna, indéks lampu, éta tiasa milih anu positif, polaritasna négatip tina alarm
Éta tiasa nyambungkeun sinyal nada uji éksternal, éta nyandak deteksi nada murni bari nyandak uji polaritasna sacara sinkron.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Modél RK5991N
    Ngukur lébar pulsa 0,4ms
    Ngukur amplitudo pulsa ≥10Vp-k
    Aplikasi Amplitudo pulsa dina H, éta cocog pikeun panyatur umum
    Amplitudo pulsa dina M, éta cocog pikeun panyatur kubah
    Amplitudo pulsa dina L, éta cocog pikeun MYLAY Spéker sareng panarima coil Moving.
    Mikropon sénsor Mikropon kondensor
    Alarm sora Éta tiasa ngalih "+", "-" alarm buzzer
    Sensitipitas tés Tinggi-grade≥25cm, Tengah sareng low-grade≤25cm
    Laju tés Sakitar 0,2 s
    Konsumsi listrik ≤10VA
    Syarat Kakuatan 220V ± 10%, 50Hz ± 5%
    Lingkungan damel 0 ℃ ~ 40 ℃, ≤85% RH
    Diménsi luar 255 × 145 × 220mm
    Beurat 2kg
    Aksésori Mikropon (tabung sora), garis uji
    Modél Gambar Jenis  
    RK26006C

    201607070939009797

    standar  Terminal jauh
    RK26005C

    20160921093345094509

    standar  Mikropon
    RK00001

    20160630154444484448

    standar  Kabel listrik
    Manual

    2015062415430772772

    standar  
    kartu jaminan 20150624154012341234 standar
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk kategori

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.

    Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Tegangan, Méter Tegangan Tinggi Digital, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Tegangan Tinggi, Sadaya Produk