RK5000 / RK5001 / RK5002 / RK5003 / RK5005 Frekuensi Variabel Suplai Daya


Katerangan

Parameter

Asesorisna

Bubuka Produk
RK5000 Series Variabel Frequency Power Supply Nganggo Microprocessor Salaku Inti, Didamel Ku Modeu MPWM, Desain Kalayan Komponén Aktip Modul IGBT, Éta Ngagunakeun Divisi Frékuénsi Digital, Konversi D / A, Eupan Balik Nilai Sakedapan, Téknologi Modulasi Lebar Sinusoidal, sareng Ningkatkeun Stabilitas Mesin Sakabeh Ku Ngasingkeun Kaluaran Transformator. Beban Ngadaptasi Kuatna, Kaluaran Waveform Kualitas Saé, Éta Operasi Sederhana, Jilid Leutik, Beurat Hampang. Kalayan Sirkuit Pondok, Langkung-Ayeuna, Overload, Fungsi Protéksi Panas Pikeun mastikeun Operasi Kakuatan anu dipercaya.

Daérah Aplikasi
Hal ieu Dianggo pisan dina Industri Manufaktur Perkakas Bumi, Mesin Listrik, Industri Manufaktur Éléktronik, Industri IT Sareng Pabrikan Alat Komputer Sareng Industri Anu Sareng Laboratorium Sareng Agén Pangujian Produk Éléktronik.

Karakteristik Kinerja
Regulator Tegangan Stabilisasi Frékuénsi Frékuénsi Tinggi, Ngatur Tegangan Sareng Frékuénsi Ku Knob Type Fast.
Laju Tanggapan Sanggama Gancang.
Precision Tinggi, Ukur 4 Jandéla Sareng Pintonan Dina waktos anu sami: frékuénsi, Tegangan, Ayeuna, Kakuatan, Faktor Kakuatan, Henteu Kedah Beralih.
Éta ngagaduhan seueur panyalindungan Langkung Tegangan, Langkung Ayeuna, Langkung Beban, Langkung Suhu Sareng Fungsi Alarm.
Henteu aya Campuran Radiasi, Kalebet Komponén Harmonis, Sareng Teu aya Campuh Campuh Perawatan Khusus.
Nyayogikeun Tegangan Standar Dunya, Frékuénsi, Tés Analogi Rupa-rupa Produk Listrik


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Modél RK5000 RK5001 RK5002 RK5003 RK5005
    Kapasitas 500VA 1kVA 2kVA 3kVA 5kVA
    Mode Sirkuit Mode Of IGBT / SPWM
    Input Jumlah Fase 1ψ2W
    Voltaseu 220V ± 10%
    Frékuénsi 47Hz-63Hz
    Kaluaran Jumlah Fase 1ψ2W
    Voltaseu Lemah = 0-150VAC Tinggi = 0-300VAC
    Frékuénsi 45-70Hz 、 50Hz 、 60Hz 、 2F 、 4F 、 400Hz 45-70Hz 、 50Hz 、 60Hz 、 400Hz
     Arus Maksimum   L = 120V 4.2A 8.4A 17A 25A 42A
    H = 240V 2.1A 4.2A 8,6A 12.5A 21A
    Laju Stabilisasi Tegangan Beban 1%
    Waveform Distorsi 1%
    Stabilitas Frékuénsi 0,01%
    Témbong LED Tegangan V 、 Ayeuna A 、 Frékuénsi F 、 Kakuatan W
    Resolusi Tegangan 0,1V
    Resolusi Frékuénsi 0,1Hz
    Curren Tresolution 0,001A 0,01A
    Perlindungan Ngalangkungan Ayeuna, Langkung Suhu, Kaleungitan, Sirkuit Pendek
    Beurat 24Kg 26Kg 32KG 70Kg 85Kg
    Volume (Mm) 420 × 420 × 190mm 420 × 520 × 600mm
    Lingkungan Operasi 0 ℃ ~ 40 ℃ ≤85% RH
    Asesorisna Jalur Kakuatan ——
    MODEL Gambar Jenis  Ringkesan
    RK00001 Konfigurasi Standar Instruménna Dilengkepan Kawat Daya Standar Nasional, Anu Tiasa Dibeuli Dipisahkeun.
    说明书     Konfigurasi Standar Instruménna Dilengkepan Parentah Produk Standar.
     

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk kategori

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.

    Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan, Méter Tegangan Tinggi Digital, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi, Sadaya Produk