RK2830 séri Sasak Digital

  • RK2830/ RK2837 Digital Bridge

    Sasak Digital RK2830 / RK2837

    Perkenalan Produk RK2830 Mangrupikeun Generasi Anyar méja LCR Kinerja Tinggi Universal. Penampilan Anu Éndah Sareng Operasi Gampang. Produk Ngadopsi Prosesor ARM 32-Bit, Nguji Gancang Sareng stabil. Dina waktos anu sami, Éta Dilengkepan 100Hz-10KHz Sareng Tingkat Sinyal 50mv-2.0v, Anu Tiasa Minuhan Sarat Pangukuran komponén sareng Bahan, Sareng Nyayogikeun Jaminan Kanggo Jaminan Kualitas Garis Produksi, Inspéksi Deui Sareng Pengukuran Precision Tinggi Laboratorium. Daérah Aplikasi ieu ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Tegangan, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Sadaya Produk