Sasak Digital RK2830 / RK2837


Katerangan

Parameter

Asesorisna

Bubuka Produk

RK2830 Mangrupikeun Generasi Anyar méja LCR Kinerja Tinggi Universal. Penampilan Anu Éndah Sareng Operasi Gampang. Produk Ngadopsi Prosesor ARM 32-Bit, Nguji Gancang Sareng stabil. Dina waktos anu sami, Éta Dilengkepan 100Hz-10KHz Sareng Tingkat Sinyal 50mv-2.0v, Anu Tiasa Minuhan Sarat Pangukuran komponén sareng Bahan, Sareng Nyayogikeun Jaminan Kanggo Jaminan Kualitas Garis Produksi, Inspéksi Deui Sareng Pengukuran Precision Tinggi Laboratorium.

Daérah Aplikasi

Instrumén Ieu Tiasa Dianggo Seueur di Pabrik, Kampus, Lembaga Panilitian, Pangukuran Sareng Jurusan Inspeksi Kualitas Pikeun Ngukur Akurat Parameter Rupa-rupa Komponén.

Karakteristik Kinerja

1. Sadayana Tampilan Cina, Gampang Dioperasikeun, Eusi Tampilan lengkep sareng Beunghar

2、50Hz , 60Hz , 100Hz , 120Hz , 1kHz , 10kHz

3. Tingkat Tés: 50mV - 2.0V, Resolusi: 10mV

4. Akurasi Dasar: 0,05%, Genep Resolusi Maca Digit

5. Kecepatan Tinggi Sareng Pangukuran Efisiensi Tinggi: Hingga 50 Kali / S (Kalebet Tampilan)

6. Ngarojong USB Flash Disk Upgrade Sareng Simpen Data Tés Ka USB Flash Disk Gancang

7. Parameter Disimpen Dina Waktos, Sareng Pareuman Henteu Leungit


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Modél RK2830 RK2837
    Fungsi Tés Parameter Tés | Z |, C, L, R, X, ESR, D, Q, Θ | Z |, C, L, R, X, | Y |, B, G, ESR, D, Q, Θ
    Precision Dasar 0,05%
    Laju Nguji Gancang: 50, Sedeng: 10, Lalaunan: 2.5 (Kali / Detik) Gancang: 40, Sedeng: 10, Lalaunan: 2.5 (Kali / Detik)
    Sirkuit Sarua Sambungan Seri, Sambungan Paralel
    Range Jalan Otomatis, Tahan
    Modeu pemicu Internal, Manual, Otomatis DUT, Éksternal, Bis
    Ngalereskeun Fitur Buka / Mupus Sirkuit Pendek
    Paparan 480 * 272 unggal4.3-Inci TFT Colour Screen
    Émutan Internal 100 Grup, Éksternal U Disk 500 Grup
    Sinyal Tés Frékuénsi Tés 50Hz, 60Hz, 100Hz,
    120Hz , 1kHz, 10kHz
    50Hz - 100kHz,
    10mHz Ngaléngkah
    Kaluaran Impedansi 30Ω, 50Ω, 100Ω 10Ω, 30Ω, 100Ω
    Tingkat Tés 50mV - 2.0V,
    Resolusi : 10mV
    10mV - 1.0V,
    Resolusi : 10mV
    Rentang Tampilan Pangukuran Ls 、 Lp 0,00001μH ~ 99,9999kH
    Cs 、 Cp 0,001pF ~ 99,9999mF
    R 、 Rs 、 Rp 、 X 、 Z 0.00001Ω ~ 99.9999MΩ
    G 、 Y 、 B ————— 0,00001μS ~ 99,9999S
    ESR 0,00001mΩ ~ 99,9999kΩ
    D 0,00001 ~ 99,9999
    Q 0,00001 ~ 99999.9
    Qr -3.14159 ~ 3.14159
    Qd -180.000 ° ~ 180.000 °
    D% -99,9999% ~ 999.999%
    Babandingan Sareng Interfaces Pangbanding Kelas 5 Asihan , BIN1 - BIN3, NG, AUX , PASS / FAIL LED Display
    Antarbeungeut RS232C / USB-HOST / USB-CDC / USB-TMC / HANDLER (Pilihan)
    Spésifikasi Umum Suhu Gawe Sareng Asor 0 ° C - 40 ° C, ≤90% RH
    Syarat Kakuatan Tegangan : 99V - 242V
    Frékuénsi : 47.5Hz - 63Hz
    Runtah Kakuatan ≤ 20 VA
    Ukuran (W × H × D) 280mm × 88mm × 320mm
    Beurat Sakitar2,5 Kg
    Modél Gambar Jenis Ringkesan
    RK26004-1 Konfigurasi Standar   Instruménna Dilengkepan Jampé Tés Sasak Salaku Standar, Anu Tiasa Dibeuli Kapisah.
    RK00001 Konfigurasi Standar   Instruménna Dilengkepan Kawat Daya Standar Nasional, Anu Tiasa Dibeuli Dipisahkeun.
    Sertipikat Sareng Kartu Garansi
     
    Konfigurasi Standar   Instruménna Dilengkepan Sertipikat Standar Sareng Kartu Garansi.
    Sértipikat Kalibrasi Pabrik
     
    Konfigurasi Standar   Sértipikat Kalibrasi Peralatan Standar.
    Pitunjuk Konfigurasi Standar   Instruménna Dilengkepan Parentah Produk Standar. 
  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk kategori

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.

    Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi Digital, Sadaya Produk