RK2681 / RK2681A / RK2682 Tésis Résistansi Insulasi


Katerangan

Parameter

Asesorisna

Pidéo

RK268_series Insulasi Tés résistansi

Bubuka Produk

Tés Résistansi Résistansi RK2681 Series Mangrupikeun Tipe Instrumen Ngukur Kinerja Insulasi Perkakas Rumah Tangga, Alat Lampu, Alat Éléktrik Éléktron, Komponén Éléktronik, Bahan Diéléktrik, Mesin Sakabeh Jeung Sakitu. Kecepatan Tés Gancang, Stabilitas Anu Saé, Operasi Anu Merenah, Sareng Diskriminasi Fungsi.
Instrumén ieu Minuhan Sarat Standar Industri Éléktronika Grup GB6587.1II, Dipeunteun Kaayaan Layanan: A: suhu Suhu: 0 ~ 40 ℃ B: asor relatif: <70% C: Tekanan Atmosfir: 86 ~ 106kPa.
Tés Résistansi Insulasi Tipe RK2682 Desain Nurutkeun IEC, BS, UL Sareng Syarat Internasional Sareng Doméstik Anu Standar Kasalametan, Pangujian Dibagi Kana DC500V Sareng DC1000V Dua Payil, Résistansi Insulasi Dibagi Kana 0.5MΩ ~ 2000MΩ Opat Payil ( 2MΩ, 20MΩ, 20MΩ, 2000MΩ). Instrumén Dumasar Ngalenyepan Sareng Pencernaan Instrumén Pangujian Résistansi Insulasi Canggih Internasional Sareng Digabungkeun sareng Pamakéan Saleresna Pamaké Di Nagara Kami Pikeun Ngaronjatkeun sareng Ngalereskeun. Kami Perhatoskeun Langkung Perhatosan Pikeun Kinerja sareng Kualitas Dina Harga / Kinerja. Dina watesan Harga, Urang Masihan Langkung Perhatosan Kana Daya Anu Mésér Sabagéna Seueur Pamaké. Éta Kalebet Harga Pangsaeutikna Produk Dina Jinis File Anu Sarua Dina.

Daérah Aplikasi
Alat-alat Listrik Rumah Tangga: TV, Kulkas, AC, Mesin Cuci, Mesin Cuci, Simbut Éléktrik, Carger Jst.
Bahan Insulasi: Tabung Ngaleutikan Panas, Pilem Kapasitor, Tabung Tekanan Tinggi, Kertas Insulasi, Sapatu Insulated, Sarung Tangan Insulasi Karét, Papan Sirkuit PCB Jsb.
Instrumén Sareng Méter: oscilloscope, Signal Generator, DC Power Supply, Ngalihkeun Power Supply Sareng Jinis-jinis Mesin Anu sanés.
Alat Lampu: ballast, Lampu Jalan, Lampu Panggung, Lampu Portabel Sareng Jinis Lampu Lain.
Alat manaskeun listrik: Bor listrik, Bor Pistol, Mesin motong, Mesin Grinding, Mesin Las Listrik Jst.
Kawat Sareng Kabel: Kabel Tegangan tinggi, Kabel optik, Kabel Listrik, Kabel Karét Silicone, Jsb.
Motor: Mesin Listrik Puteran, Jsb.
Alat Kantor: Komputer, Detektor Mata Artos, Printer, Copier, Jsb.

Karakteristik Kinerja
Gampang Dioperasikeun, Kinerja anu dipercaya
Kalayan Tegangan Ajeg Fungsi Otomatis
Kalayan Fungsi Diskriminant Anu Teu Pikahoyong
Kacepetan Tés Gancang, Stabilitas Saé, Gampang Dioperasikeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Modél RK2681 RK2681A RK2682
    Jangkauan tés 100kΩ-5TΩ 100kΩ-10TΩ 500kΩ-2GΩ
     Akurasi tés R < 1GΩ ± 3% indikasi ± 0,5 kisi
    R≥1GΩ ± 5% indikasi ± 0,5 kisi
    R≥100GΩ ± 10% indikasi ± 0,5 kisi
    ± 5% + 2 kecap
    Tegangan tés (V) 10/25/50/100 / 250/500 10/50/100/250/500 / 1000 500/1000
    Akurasi tegangan ± 2%
    Métode kontrol Sirkuit analog Sirkuit digital
    Métode rentang Operasi manual
    Ngukur laju Unsur résistif: < 0,5 detik , Unsur kapasitif: 0,5 ~ 10 detik
    Nyortir Cingcin dédéngéan anu mumpuni, henteu kualifikasi, henteu kualifikasi (tiasa dialihkeun)
    Lingkungan damel 10 ℃ ~ 40 ℃ ≤85% RH
    Syarat Kakuatan 220V ± 10%, 50Hz / 60Hz ± 5%
    Diménsi luar 330x270x110mm 140x200x260mm
    Beurat 6kg 4,5kg
    Aksésori Garis listrik, garis uji
    Modél Gambar Jenis  
    RK260100 20150709155151265126 Standar     Kawat Tés
    Kabel Kakuatan 20150624153924252425 Standar  
    Kartu jaminan 20150624154012341234 Standar  
    Sértipikat Kalibrasi Pabrik 20160728143517591759 Standar  
    Manual     2015062415430772772 Standar  

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk kategori

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.

    Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Tegangan, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Sadaya Produk