Tés Résistansi Grounding RK2678YM

  • RK2678YM Medical Grounding Resistance Tester

    Tés Résistansi Grounding RK2678YM

    Perkenalan Produk RK2678YM Tés Résistansi Grindinging Médis Dipaké Pikeun Ngukur Alat Listrik Internal Résistansi Grounding, Anu ngagambarkeun résistansi (Kontak) tina Total Grounding Terminal Of Electrical Equipment. Cocog Pikeun Ngukur Sadaya Jinis Motor, Alat Listrik, Instrumén, Perkakas Rumah Tangga Sareng Résistansi Peralatan Anu Séwat antara cangkang sareng Kawat Grounding. Éta Numutkeun sareng Standar Médis GB9706.-2007 (IEC60601-1: 1988). Aplikasi Ar ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Tegangan, Méter Digital-Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Tegangan Tinggi, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Sadaya Produk