RK2672AM / RK2672BM / RK2672CM / RK2672DM Tahan Tegangan Tester


Katerangan

Parameter

Asesorisna

Pidéo

RK2672AM / RK2672BM / RK2672CM / RK2672DM Tahan Tegangan Tester

Bubuka produk
Tés voltase RK2672AM tahan Meiruike mangrupikeun alat pangukuran pikeun kakuatan komprési, éta utamina dianggo pikeun uji kasalametan kebocoran insulasi produk. Éta tiasa nguji indéks kinerja kaamanan listrik tina tegangan listrik, arus kabocoran anu sagala jinis obyék anu diukur intuitif, akurat sareng gancang, sareng tiasa dianggo pikeun tés komponén sareng kinerja sacara umum salaku sumber tegangan tinggi.
Runut téés ieu numutkeun standar ieu: Standar pikeun alat-alat listrik rumah tangga (IEC6035, GB4706.1-2001, GB4706.1-1998), Standar pikeun lampu (IEC60598-1-1999, GB7000.1-2000), Standar pikeun inpormasi (GB8898-
2001, GB12113.GB4943-2001, IEC60065, IEC60950) jeung sajabana.

Daérah aplikasi
Komponén: dioda, triode, tumpukan silikon tegangan-luhur, sagala jinis trafo éléktronik, konektor perakitan, alat-alat listrik tegangan tinggi.
Alat-alat listrik rumah tangga: TV, kulkas, AC, mesin cuci, pengering, simbut listrik, carjer sareng sajabana
Bahan insulasi: tabung nyusut panas, pilem kapasitor, tabung tekanan tinggi, kertas insulasi, sapatu terisolasi, sarung tangan insulasi karét, papan sirkuit PCB jsb.
Instrumén sareng méter: osiloskop, generator sinyal, catu daya DC, catu daya switching sareng jinis mesin anu sanés.
Alat-alat lampu: ballast, lampu jalan, lampu panggung, lampu portabel sareng jinis lampu anu sanés.
Alat-alat pemanasan listrik: bor listrik, bor pestol, mesin motong, mesin grinding, mesin las listrik jsb.
Kawat sareng kabel: kabel tegangan luhur, kabel optik, kabel listrik, kabel karét silikon, jsb.

Karakteristik kinerja
AC / DC tegangan 5kV universal tahan uji téstés.
Tegangan kaluaran diatur kaluaran ku régulator, anu ngagaduhan reliabilitas tinggi sareng daya tahan tinggi.
Ngagunakeun kacaangan LED tampilan tés digital anu luhur, tegangan, arus, éta tiasa ningalikeun nilai arus perobihan sareng nilai voltase sacara langsung.
Nilai alarm ayeuna tiasa disiapkeun sawenang-wenang.
Waktos uji nganggo tilu tampilan tabung digital
Dilengkepan input sinyal PLC, interface output, éta tiasa mangrupikeun sistem uji anu gampang terintegrasi sareng PLC kalayan gancang. (Opsional)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Modél RK2672AM RK2672BM RK2672CM RK2672DM
    Tegangan Kaluaran (KV) AC 0 ~ 5 0 ~ 5 0 ~ 5
    DC 0 ~ 5 ——— 0 ~ 5
    Kaluaran Ayeuna (MA) AC 0 ~ 2/20 0 ~ 2/20/100 0 ~ 2/20/100 0 ~ 2/20/200
    DC 0 ~ 2/10 ——— 0 ~ 2/20 0 ~ 2/20
    Akurasi Tés ± (5% + 3 Kecap)
    Waktos Tés (0,0 ~ 999) S 0,0 = Tés Kontinyu
    Kamampuh trafo 100VA 500VA 1000VA
    Antarbeungeut Of PLC Pilihan
    Syarat Kakuatan AC: 220V ± 10% 50Hz / 60Hz ± 3Hz
    Lingkungan Gawe Suhu: (0-40) ℃ Kalembaban ≦ 75% RH
    Diménsi luar 390 × 310 × 200mm 443 × 390 × 200mm
    Beurat 9,5kg 14kg 18kg 24.5kg
    Aksésori Garis Tés Tegangan Tinggi, Kawat Taneuh, Tongkat Tegangan Tinggi, Garis Daya (Standar)
    Jalur Komunikasi, Interface Of PLC (Opsional)

       

      Gambar Jenis  
    RK-8H + Standar       Bar Uji
    RK260100 Standar       Kawat Tés
    RK26103 Standar        Anjog darat
    Kabel Kakuatan Standar  
    Kartu jaminan Standar  
    Sértipikat Kalibrasi Pabrik Standar  
    Manual Standar  

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Digital-Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Tegangan, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Tegangan Tinggi, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Sadaya Produk