RK2670YM seri Médis tahan Tegangan Tester

  • RK2670YM/ RK2672YM Medical Withstand Voltage Tester

    RK2670YM / RK2672YM Médis tahan Tester Tegangan

    Perkenalan Produk RK2670Y Médis tahan Tester Tegangan Mibanda Sadaya Fungsi Tester Tekanan Tahan Konvensional, Sareng Ningkatkeun Fungsi Deteksi Arc (Flashover), Éta Tiasa Nguji Fénoména "Flashover" Peralatan Listrik Sacara intuitif, Tepat, Gancang Sareng Terpercaya Ngaliwatan Oscilloscope Éksternal , Alat Listrik Anu Diukur Tanpa Fénoména "Flashover", Témbong Oscilloscope "Angka Lissajous Stabil" (IE Cingcin Ditutup), I ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan Tinggi, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Tegangan, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi Digital, Sadaya Produk