RK2514N / AN 、 RK2515N / AN 、 RK2516N / AN DC Résistansi Résistansi Rendah

  • RK2514N/AN, RK2515N/AN, RK2516N/AN/BN DC Low Resistance Tester

    RK2514N / AN, RK2515N / AN, RK2516N / AN / BN DC Tés Résistansi Rendah

    RK2514N / AN 、 RK2515N / AN 、 RK2516N / AN DC Low Resisti Tester Ngadopsi Single Front Mainstream 32bits CPU Sareng High-Density SMD Mounting Technology, 24 Bit Color 4.3 Inci Colour LCD Screen Sareng Rotary Encoder, Kalayan Antarmuka Seger Sareng Operasi anu genah; Hal ieu Dipaké Dina Résistansi Kontak Relay, Résistansi Konektor Lebetkeun, Résistansi Kawat, Dicetak Sirkuit Papan Sirkuit sareng Résistansi Liang Solder, Jsb. Kompensasi Suhu Tiasa Ngahindaran Pangaruh Suhu Lingkungan Kana Hasil Pagawéan; Urang Sunda ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan Tinggi, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Tegangan, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi Digital, Sadaya Produk