RK2511N + / RK2512N + Series DC Low Resistant Tester

  • RK2511N+/RK2512N+ DC Low Resistance Tester

    RK2511N + / RK2512N + DC Résistansi Résistansi Rendah

    Tester Résistansi Rendah DC RK2511 / 2 Séri Produk Pangenal Tés Résistansi DC Séri RK2511N Mangrupikeun Instrumén Anu Nguji Transformer, Motor, Saklar, Relay, Konektor Sareng Jinis-jinis Résistansi Langsung-Ayeuna. Akurasi Tés Dasarna Tiasa Ngalaksanakeun 0,05%, Sareng Boga Kacepetan Ngukur Tinggi. Instrumén Ngagunakeun Aliran Konstan Presisi Tinggi anu Liwat Ngalangkungan Bagian Anu Diukur Sareng Opat Pangukuran, Éta tiasa Ngaleungitkeun Kasalahan Mimpin Épéktip; Sareng Ngagunakeun Konvénsi AD anu Presisi Tinggi
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Tegangan, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi Digital, Sadaya Produk