RK2511N / RK2512N DC Tés Résistansi Rendah

  • RK2511N/ RK2512N DC Low Resistance Tester

    RK2511N / RK2512N DC Tés Résistansi Rendah

    Pambuka Produk Tés Résistansi DC Seri RK2511N Mangrupikeun Instrumén Anu Nguji Transformer, Motor, Saklar, Relay, Panyambung sareng Jinis-jinis Résistansi Langsung-Ayeuna. Akurasi Tés Dasar na Tiasa Ngalangkungan Kana 0,05%, Sareng ngagaduhan Kecepatan Ngukur Luhur . Instruménna Nganggo Arus Konstan Precision Tinggi Liwat Ngalangkungan Bagian Anu Diukur Sareng Opat Pangukuran, Éta tiasa Ngaleungitkeun Kasalahan Mimpin Épéktip; Sareng Nganggo Konversi AD Precision Tinggi, Éta Cocog Pikeun Pamaké Pikeun Prec ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Tegangan, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Sadaya Produk