RK2511N / RK2512N DC Tés Résistansi Rendah


Katerangan

Parameter

Asesorisna

Pidéo

Bubuka Produk
Tés Résistansi DC Seri RK2511N Mangrupikeun Instrumén Anu Nguji Transformer, Motor, Saklar, Relay, Konektor Sareng Jinis-jinis Résistansi Langsung-Ayeuna. Akurasi Tés Dasar na Tiasa Ngalangkungan Kana 0,05%, Sareng ngagaduhan Kecepatan Ngukur anu Luhur.
Instrumén Ngagunakeun Arus Konstan Precision Tinggi Ngalirkeun Bagian Anu Diukur Sareng Opat Pangukuran, Éta tiasa Ngaleungitkeun Kasalahan Mimpin Épéktip; Sareng Nganggo Konversi AD Precision Tinggi, Éta Cocog Pikeun Pamaké Pikeun Pangukuran Precision Tinggi. Instruménna ngagaduhan Fungsi Sorting (Onlap, Qualified, Downlap) Sareng Ngidinan Pamaké Pikeun Nyetél Batas Luhur Sareng Handap Sareng Nilai Nolak Perlawanan Nominal Sacara bébas, Ningkatkeun Efisiensi Pangujian Épisiénsi Tés Instrumén.

Daérah Aplikasi
Éta Seueur Dipaké Dina Ukur Sadaya Jinis Résistansi Coil, Résistansi Motor Transformer Winding, Résistansi Kawat Sadaya Jinis Kabel, Colokkeun Colokkeun, Sockets Sareng Résistansi Kontak Anu Séjénna komponén Éléktrik Sareng Résistansi Logam Riveting Sareng Sadaya Résistansi Precision, Logam Detéksi Sareng Kitu Deui, Interface HANDLER Sareng RS322 Tiasa Dipaké Pikeun Kaluaran Sinyal Produk Anu Henteu rusak / Kalacat Pikeun Nguji Otomatis.

Karakteristik Kinerja
Operasi Sederhana
Lima Pangukuran Terminal, Precision Ngukur Luhur.
Téknologi Mikroprosesor, Teu aya Drift DC
Onlap, Downlap, Kualifikasi Asihan Sareng Fungsi Alarn.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Modél RK2511N RK2512N
    Rentang Tés 10μΩ-20KΩ 1μΩ-2MΩ
    Akurasi Tés 0,1% (Resolusi Minimum) 10μΩ 0,05% (Resolusi Minimum) 10μΩ
    Nguji Ayeuna 100mA 10mA 1mA 100μA 1A 100mA 10mA 1mA 100μA 10μA 1μA
    Mode Tembongkeun Opat Sareng Satengah Digit Tampilan 00000-19999
    Tegangan Sirkuit Buka <5.5V
    Modeu Range Manual / Otomatis
    Kacepetan Tés Gancang 15 T / S Lalaunan 8 T / S
    Nyortir Onlap, Mumpuni, Downlap
    Pemicu Pemicu internal, Pemicu Manual, Pemicu Éksternal
    Antarbeungeut Antarmuka Of RS-232C Interface Of Handler (PLC)
    Lingkungan Karya 0 ℃ ~ 40 ℃, ≤85% RH
    Diménsi luar 330 × 270 × 110mm
    Beurat 5,5kg 3,5kg
    Aksésori Garis Tés, Garis Daya
    Modél Gambar Jenis  
    RK20K Standar  
    RK26004A Standar  
    Kabel Kakuatan Standar  
    Kartu jaminan Standar  
    Sértipikat Kalibrasi Pabrik Standar  
    Manual      Standar
     

     

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Tegangan, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi, Sadaya Produk