RK1940 séri Tegangan Tinggi Méter Digital

  • RK1940-1/ RK1940-2/ RK1940-3/ RK1940-4/ RK1940-5 High Voltage Digital Meter

    RK1940-1 / RK1940-2 / RK1940-3 / RK1940-4 / RK1940-5 Tegangan Digital Méter

    Perkenalan Produk RK1940 Series Tegangan Digital Méter Digital Nyaéta Méter Tegangan Precision Tinggi Dipaké Anu 4 Sareng Sapuluh Tampilan Digital, Éta Seueur Dianggo Dina Sistem Daya Sareng Léktrik, Séktor Manufaktur Éléktronik Pikeun Pangukuran Frékuénsi Daya AC / DC Tegangan Tinggi Sareng Méter Sareng Sawah séjén. Karakteristik Input Impedansi Input Pikeun 1000MΩ, Éta Cocog Kanggo Pangukuran Sumber Impedansi Tinggi AC, DC Tegangan. Polaritasna Tegangan DC Tiasa Diuji Sareng Dipajang ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Tegangan Tinggi, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Sadaya Produk