RK1316 séri Audio Signal Generator

  • RK1316BL/ RK1316D/ RK1316E/ RK1316G/ Audio Signal Generator

    RK1316BL / RK1316D / RK1316E / RK1316G / Audio Signal Generator

    Perkenalan Produk RK1316 Series Audio Signal Generator Ngadopsi Voltase Advanced Circuit Oscillation Controlled Pikeun Ngasilkeun Sinyal Gelombang Sinus Distorsi Rendah. Tampilan Digital Of Amplitude Kaluaran Sareng Frékuénsi Diadopsi. Rentang Sapuan Frékuénsi Tiasa Langkung Ti 1: 1000. Titik Awal sareng Titik Akhir Sapu Frékuénsi Tiasa Ditetepkeun Sacara Wenang. Éta ngagaduhan fungsi kakuatan dina kaluaran tunda sareng panyalindungan sirkuit pondok. Dina waktos anu sami, Éta ogé Tiasa Nguji Po Positip sareng Negatif ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Tegangan, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Sadaya Produk