RK1212series Audio Signal Generator

  • RK1212D/ RK1212E/ RK1212G  Audio Signal Generator

    RK1212D / RK1212E / RK1212G Audio Signal Generator

    Perkenalan Produk Rk1212 Series Audio Signal Generator Nganggo Sirkuit Oscillation-Controlled Advanced Voltage, Éta Tiasa Ngasilkeun Stabil, Séstif Gelombang Sinus Distorsi. Frékuénsi Amplitudo Kaluaran Ku Tampilan Digital, Jangkauan Frékuénsi Sapuan Tiasa Langkung Ti 1: 1000, Mimiti Sareng Titik Akhir Sapu Sacara Frékuénsi Tiasa Ditetepkeun Sacara Wenang, Sareng Kalayan Kaluaran Tunda, Perlindungan Sirkuit Pendek Sareng Fungsi sanésna, Éta ogé Rancang Sareng Nguji Sakur "Positip" Sareng "Negatip" ...
  • RK1212BLN/ RK1212DN/ RK1212EN/ RK1212GN Audio Signal Generator

    RK1212BLN / RK1212DN / RK1212EN / RK1212GN Audio Signal Generator

    Perkenalan Produk Rk1212 Series Audio Signal Generator Nganggo Sirkuit Oscillation-Controlled Advanced Voltage, Éta Tiasa Ngasilkeun Stabil, Séstif Gelombang Sinus Distorsi. Frékuénsi Amplitudo Kaluaran Ku Tampilan Digital, Jangkauan Frékuénsi Sapuan Tiasa Langkung Ti 1: 1000, Mimiti Sareng Titik Akhir Sapu Sacara Frékuénsi Tiasa Ditetepkeun Sacara Wenang, Sareng Kalayan Kaluaran Tunda, Perlindungan Sirkuit Pendek Sareng Fungsi sanésna, Éta ogé Rancang Sareng Nguji Sakur "Positip" Sareng "Negatip" ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Tegangan, Méter Tegangan Tinggi Digital, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Tegangan Tinggi, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Sadaya Produk