RK-8/16 SeriesMulti-Channel Suhu Tés

  • RK-8/ RK-16 Multi-Channel Temperature Tester

    Tester Suhu RK-8 / RK-16 Multi-Channel

    Perkenalan Produk Instrumén Inspeksi Suhu Multi-Saluran Cocog Pikeun Suhu Multi Titik Sareng Monitoring Lacak Sacara Serentip Dina Real-Time, Parangkat Lunak anu Dilengkepan Tiasa Ngamutihkeun Sakabéh Prosés Parobihan Suhu Ku Modeu Kurva, Éta Merenah Pikeun Nyimpen, Nganalisis Sareng Komunikasi. Gaduh Kalayan Kauntungan Pangukuran Anu Nyaman, Akurasi Tinggi, Titik Tés Thermocouple Tiasa Dianggo Deui. Daérah Aplikasi Éta Cocog Pikeun Suhu Tingkatan Naék Suhu F ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Tegangan, Méter Tegangan Tinggi, Méter Digital-Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Sadaya Produk