Tés Kasalametan Médis

  • RK2670YM/ RK2672YM Medical Withstand Voltage Tester

    RK2670YM / RK2672YM Médis tahan Tester Tegangan

    Perkenalan Produk RK2670Y Médis tahan Tester Tegangan Mibanda Sadaya Fungsi Tester Tekanan Tahan Konvensional, Sareng Ningkatkeun Fungsi Deteksi Arc (Flashover), Éta Tiasa Nguji Fénoména "Flashover" Peralatan Listrik Sacara intuitif, Tepat, Gancang Sareng Terpercaya Ngaliwatan Oscilloscope Éksternal , Alat Listrik Anu Diukur Tanpa Fénoména "Flashover", Témbong Oscilloscope "Angka Lissajous Stabil" (IE Cingcin Ditutup), I ...
  • RK2675Y/ RK2675Y-1/ RK2675Y-2/ RK2675Y-3/ RK2675Y-5 Medical Leakage Current Tester

    RK2675Y / RK2675Y-1 / RK2675Y-2 / RK2675Y-3 / RK2675Y-5 Tés Kabocoran Ayeuna Tés

    Product Introduction The RK2675Y Medical Leakage Current Tester Series Is The Test Equipment Used For Measuring Continuous Leakage Current And Patient Auxiliary Current Of Medical Electrical Equipment.It Designs And Products According To The GB9706.1_2007 (IEC60601-1:1988) <Medical Electrical Equipment Part 1:General Requirements For Safety>.And The Test Circuit (MD)Input Impedance To Simulate The Body Impedance,It Accord With The Requirements Of GB9706.1-2007 (IEC60601-1:1988),The Test...
  • RK2678YM Medical Grounding Resistance Tester

    Tés Résistansi Grounding RK2678YM

    Perkenalan Produk RK2678YM Tés Résistansi Grindinging Médis Dipaké Pikeun Ngukur Alat Listrik Internal Résistansi Grounding, Anu ngagambarkeun résistansi (Kontak) tina Total Grounding Terminal Of Electrical Equipment. Cocog Pikeun Ngukur Sadaya Jinis Motor, Alat Listrik, Instrumén, Perkakas Rumah Tangga Sareng Résistansi Peralatan Anu Séwat antara cangkang sareng Kawat Grounding. Éta Numutkeun sareng Standar Médis GB9706.-2007 (IEC60601-1: 1988). Aplikasi Ar ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Tegangan Tinggi, Méter Tegangan, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Sadaya Produk