Toudspeaker Polaritasitas Tester

  • RK5991N Microphone Polarity Tester

    Tés Polaritasitas Mikropon RK5991N

    RK-5991N Mikropon tester polaritas perkenalan Produk RK5991N mikropon polarity tester tiasa ngabedakeun polaritasitas positip sareng negatif tina sagala jinis, ukuran, bahan, impedansi headset spéker, panarima coil anu obah sacara otomatis sareng gancang. Instruménna ngagaduhan kaunggulan operasi saderhana, teu aya kasalahan , LED otomatis atanapi indikasi alarm, instrumen ngadopsi jinis pulsa otomatis mensurasi gancang sareng gancang, sareng ngadeteksi indéks nada tina spiker dina jalur perakitan. Performance characteris ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan Tinggi, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Tegangan, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Tegangan Tinggi Digital, Sadaya Produk