Tés Kabocoran Ayeuna

  • RK2675AM/ RK2675WM/ RK2675B/ RK2675C/ RK2675D/ RK2675E/ RK2675WT Leakage Current Tester

    RK2675AM / RK2675WM / RK2675B / RK2675C / RK2675D / RK2675E / RK2675WT Leakage Tester Ayeuna

    Pambuka Produk RK2675 Series Téak ayeuna Kabocoran Dipaké Pikeun Ngukur Kabocoran Ayeuna Dihasilkeun Ku Daya Listrik (Atanapi Kakuatan anu sanés) Ngalangkungan Impedansi Parameter Insulasi Atan Distribusi, Anu Henteu Relatip Sareng Gawé, Éta Éta Alat Tés Anu Ngukur Insulativitas Alat-alat Listrik Sareng Kinerja Kaamanan Produk. Produk Ieu Nyugemakeun Standar Kasalametan Doméstik sareng Internasional Pangujian GB4706.1-2005, IEC60335.1-2004 Sareng Terkitu, Dina Patuh ...
  • RK9950 Program Controlled Leakage Current Tester

    Program RK9950 Dikawasa Kabocoran Tés Ayeuna

    Ikhtisar Produk Tés Anu Ayeuna Anu Dicocogkeun Anu Diprogram Nyaéta Tampilan LCD TFT 5-Inci. Tester Ngadopsi MCU Kecepatan Tinggi 32-Bit sareng Desain Sirkuit Digital Skala ageung , Diwangun Dina GB9706.1-2007 (IEC60601-1: 1998) Awak Impedansi Jaringan Simulasi, Antarmuka Jaringan Kartu MD Ngandung MD-A (Luyu Kalayan GB / T12113-2003 Sareng GB4793.1-2007) 、 MD-B (Luyu sareng GB / T12113-2003 、 GB4793.1-2007 、 GB4706.1-2005 、 GB4943.1-2011 、 GB8898-2011 、 GB7000.1 -2015) 、 MD-C (Luyu sareng GB / T12113-2003 、 GB7000.1-2015) 、 MD-D (A ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan Tinggi, Méter Tegangan, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi Digital, 1000v- 40kv Digital Méter, Sadaya Produk