Meter Daya calakan

  • RK9800N/ RK9901N Series Intelligent Electric Quantity Measuring Instrument

    RK9800N / RK9901N Series Instrumén Ngukur Kuantitas Listrik

    Perkenalan Produk RK9800N Series Intelligent Electric Quantity Measuring Instrument (Digital Power Meter), Tiasa Ngukur Tegangan, Ayeuna, Kakuatan, Faktor Kakuatan, Frékuénsi, Énergi Éléktrik Sareng Parameter Lainnya, Beunghar Eusi, ngagaduhan Jangkauan Pangukuran Leueur, Alarm Preset, Latches Sareng Fungsi Komunikasi. Seri RK9800N Kagungan Sadaya Pangukuran Sareng Fungsi Tampilan, Ngaronjatkeun Fungsi Ngajaga Data, Kitu ogé Fungsi Téater Frékuénsi sareng Kakuatan (Énergi) Dua Parameter ieu Dina ...
  • RK9830N Three-Phase Intelligent Power Meter

    RK9830N Tilu-Fase Calakan Méter Méter

    Perkenalan Produk RK9830N Series Intelligent Electric Quantity Measuring Instrument (Digital Power Meter), Tiasa Ngukur Tegangan, Ayeuna, Kakuatan, Faktor Kakuatan, Frékuénsi, Énergi Éléktrik Sareng Parameter anu sanésna, Beunghar Eusi, ngagaduhan Jangkauan Ngukur Leueur, Alarm Preset, Latches Sareng Fungsi Komunikasi. Motor Daérah Aplikasi: Alat Rotary Motor Rumah Tangga Éléktrik listrik: TV, Kulkas, AC, Mesin Cuci, Pengering, Simbut Éléktrik, Carger Jst Éléktronik Alat: Bor listrik, Pi ...
  • RF9800/ RF9901/ RF9802 Intelligent Power Meter

    RF9800 / RF9901 / RF9802 Méter Daya calakan

    Meteran Daya Meter RF9800 Dipaké Pikeun Ngukur Parameter Umum Ac, Kayaning Tegangan, Ayeuna, Kakuatan, Faktor Kakuatan, Kakuatan (Énergi) Sareng Frékuénsi, Sareng Buku Panduan Ieu Ngeunaan Fungsi Instrumén, Setélan, Mode Konéksi sareng Parentah Operasi.
  • RK9940N/ RK9980N/ RK9813N Intelligent Power Meter

    RK9940N / RK9980N / RK9813N calakan Méter Méter

    Perkenalan Produk RK9800N Series Intelligent Electric Quantity Measuring Instrument (Digital Power Meter), Tiasa Ngukur Tegangan, Ayeuna, Kakuatan, Faktor Kakuatan, Frékuénsi, Énergi Éléktrik Sareng Parameter Lainnya, Beunghar Eusi, ngagaduhan Jangkauan Pangukuran Leueur, Alarm Preset, Latches Sareng Fungsi Komunikasi. Seri RK9800N Kagungan Sadaya Pangukuran Sareng Fungsi Tampilan, Ngaronjatkeun Fungsi Ngajaga Data, Kitu ogé Fungsi Téater Frékuénsi sareng Kakuatan (Énergi) Dua Parameter ieu Dina ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Tegangan, Méter Tegangan Tinggi Digital, 1000v- 40kv Digital Méter, Sadaya Produk