Tés Hi-Pot

  • RK9910A/ RK9910B/ RK9920A/ RK9920B Programmable Withstand Voltage Tester

    RK9910A / RK9910B / RK9920A / RK9920B Programmable tahan Tegangan Tester

    Perkenalan Produk Rangkaian Tester Tegangan Program-Dikawasa Ieu mangrupikeun Tester Kaamanan Kinerja Tinggi Dirarancang Kalayan MCU Berkecepatan Tinggi Sareng Sirkuit Digital Skala ageung. Tegangan Kaluaran Ditingkatan Sareng Turun. Kasalametan Frékuénsi Tegangan Kaluaran Dikawasa ku MCU, Anu Tiasa Némbongkeun arus Ngarecah Sareng Nilai Tegangan Dina Waktos Asli, Sareng ngagaduhan Fungsi Kalibrasi Parangkat Lunak. Éta Dilengkepan Antarmuka PLC, RS232C, RS485, Alat USB, Antarmuka Host USB, W ...
  • RK2670AM Withstand Voltage Tester

    RK2670AM tahan Tés Tegangan

    RK2670AM Ngadukung Tegangan Tester Produk Perkenalan Perkenalan RK2670AM Tegangan Meiruike mangrupikeun Instrumén Pangukuran Pikeun Kakuatan Komprési, Éta Utamana Dipaké Pikeun Tés Kasalametan Kabocoran Insulasi Produk. Tiasa Nguji Indéks Kinerja Kasalametan Éléktrik Tegangan Pecahan, Ayeuna Anu Sakabéh Jenis Objek Anu Diukur Intuisi, Tepat Sareng Gancang, Sareng Bisa Dipaké Pikeun Nguji Komponén Sareng Kinerja Sakabéh Salaku Sumber Tegangan Tinggi. Seri Tester Ieu Numutkeun ...
  • RK2671AM/ RK2671BM/ RK2671CM Withstand Voltage Tester

    RK2671AM / RK2671BM / RK2671CM tahan Tester Tegangan

    RK2671AM / RK2671BM / RK2671CM Ngadukung Produk Tester Tegangan Perkenalan The RK2671AM Tester Tegangan Meiruike mangrupikeun Instrumén Pangukuran Pikeun Kakuatan Komprési, Utamana Dipaké Pikeun Tés Kasalametan Kebocoran Insulasi Produk. Tiasa Nguji Indéks Kinerja Kasalametan Listrik Tegangan Ngarecah, Ayeuna Dina Anu Sadaya Jinis Objek Anu Diukur Intuitif, Tepat Sareng Gancang, Sareng Bisa Dipaké Pikeun Nguji Komponén Sareng Kinerja Sakabéh Salaku Sumber Tegangan Tinggi. Seri ieu ...
  • RK2674A/ RK2674B/ RK2674C/ RK2674-50/ RK2674-100 Withstand Voltage Tester

    RK2674A / RK2674B / RK2674C / RK2674-50 / RK2674-100 tahan Tester Tegangan

    RK2674A Ngadukung Tester Tegangan Produk Tés Perkenalan RK2674A Tester Tegangan Meiruike mangrupikeun Alat Ukur Kanggo Kakuatan Komprési, Utamana Dipaké Pikeun Tés Kasalametan Kabocoran Insulasi Produk. Tiasa Nguji Indéks Kinerja Kasalametan Listrik tina Tegangan Ngarecah, Kabocoran Ayeuna Anu Sadaya Jenis Objek Anu Diukur Intuitif, Tepat Sareng Gancang, Sareng Bisa Dipaké Pikeun Nguji Komponén Sareng Kinerja Sakabéh Salaku Sumber Tegangan Tinggi. Seri Tester Akurasi Ieu ...
  • RK2672AM/ RK2672BM/ RK2672CM/ RK2672DM Withstand Voltage Tester

    RK2672AM / RK2672BM / RK2672CM / RK2672DM Tahan Tegangan Tester

    RK2672AM / RK2672BM / RK2672CM / RK2672DM tahan Tegangan Tester pangenalan Produk The RK2672AM Tahan tegangan tester of Meiruike mangrupikeun alat pangukuran pikeun kakuatan komprési, éta biasana dianggo pikeun uji kasalametan kebocoran insulasi produk. Éta tiasa nguji indéks kinerja kaamanan listrik tegangan ngarecahna, arus kabocoran anu sagala jinis obyék anu diukur intuitif, akurat sareng gancang, sareng tiasa dianggo pikeun nguji komponén sareng kinerja sacara umum salaku tegangan tinggi s ...
  • RK7112/ RK7122/ RK7110/ RK7120 Programmable Withstand Voltage Tester

    RK7112 / RK7122 / RK7110 / RK7120 Programmable tahan Tegangan Tester

    Perkenalan Produk Rangkaian Tester Tegangan Anu Diprogram Ieu Ngagunakeun MCU Kecepatan Tinggi Sareng Desain Skala Digital Skala ageung tina Alat Uji Kasalametan Kinerja Tinggi, Ukuran Tegangan Kaluaran, Tingkatan Na Turunna Tegangan Kaluaran, Frékuénsi Tegangan Kaluaran Terkendali Ku MCU Lengkep. Éta Tiasa Némbokeun Nilai Ayeuna Ngarecah Sareng Nilai Tegangan dina Waktos Nyata. Sareng ngagaduhan Fungsi Kalibrasi Parangkat Lunak. Tiasa Nguji Tegangan Ngarecah, arus Kabocoran Sareng Éléktrik Anu Lain ...
  • RK9920AY/ RK9910AY/ RK9920BY/ RK9910BY Programmable Withstand Voltage Tester

    RK9920AY / RK9910AY / RK9920BY / RK9910BY Programmable tahan Tegangan Tester

    Perkenalan Produk Rangkaian Tester Tegangan Program-Dikawasa Ieu mangrupikeun Tester Kaamanan Kinerja Tinggi Dirarancang Kalayan MCU Berkecepatan Tinggi Sareng Sirkuit Digital Skala ageung. Tegangan Kaluaran Ditingkatan Sareng Turun. Kasalametan Frékuénsi Tegangan Kaluaran Dikawasa ku MCU, Anu Tiasa Némbongkeun arus Ngarecah Sareng Nilai Tegangan Dina Waktos Asli, Sareng ngagaduhan Fungsi Kalibrasi Parangkat Lunak. Éta Dilengkepan Antarmuka PLC, RS232C, RS485, Alat USB, USB Host Interface, Wh ...
  • RK9910/RK9920 Program-controlled insulation withstand voltage tester

    RK9910 / RK9920 Program-dikawasa insulasi tahan tegangan tester

    Perkenalan Produk Rangkaian Tester Tegangan Program-Dikawasa Ieu mangrupikeun Tester Kaamanan Kinerja Tinggi Dirarancang Kalayan MCU Berkecepatan Tinggi Sareng Sirkuit Digital Skala ageung. Tegangan Kaluaran Ditingkatan Sareng Turun. Kasalametan Frékuénsi Tegangan Kaluaran Dikawasa ku MCU, Anu Tiasa Némbongkeun arus Ngarecah Sareng Nilai Tegangan Dina Waktos Asli, Sareng ngagaduhan Fungsi Kalibrasi Parangkat Lunak. Éta Dilengkepan Antarmuka PLC, RS232C, RS485, Alat USB, Antarmuka Host USB, Whi ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan, Méter Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Digital-Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Sadaya Produk