Tés Résistansi Bumi

  • RK9930 / RK9930A/ RK9930B GROUND RESISTANCE TESTER

    RK9930 / RK9930A / RK9930B Tahanan résistansi TESTER

    RK9930 Tahanan RESISTANCE GROUND Tester Résistansi AC Grounding Dipidangkeun Dina LCD 5-Inci TFT. Kaluaran Ayeuna Ngadopsi Eupan Balik Hardware sareng Téhnologi Kontrol ARM MCU Berkecepatan Tinggi Pikeun Kéngingkeun Kaluaran Ayeuna stabil sareng Dipercaya. Arus kaluaran disetir ku DDS + Linear Power Amplifier. Gelombang Kaluaran Murni Sareng Distorsi Anu Leutik. Tester Dikawasa ku Microcomputer Single-Chip, Anu Ngajantenkeun Setting Sareng Operasi na Sacara Sederhana, Sareng Nyayogikeun Kontrol Jauh PLC ...
  • RK2678XM Grounding Resistance Tester

    RK2678XM Tés résistansi Grounding

    RK2678XM Tés Résistansi Grounding Tester Perkenalan Produk RK2678XM Tés Résistansi Grounding Dipaké Pikeun Ngukur Résistansi Grounding Internal Alat Listrik, Anu Éta Ngabantangkeun (Kontak) Résistansi Antawis Jumlah Terminal Ground Of Equipment Listrik. Éta Cocog Pikeun Ngukur Nilai Résistansi Antara Casing Outer Sareng Kawat Taneuh Dina Rupa-rupa Jenis Motor, Alat Listrik, Instrumén Sareng Méter, Alat Doméstik Sareng sajabana Seri Tés Ieu ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Tegangan, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Sadaya Produk