Méter Tegangan Digital

  • RK149-10A/RK149-20A High Voltage Digital Meter

    RK149-10A / RK149-20A Méter Digital Tegangan Tinggi

    RK149-10ASeries High Voltage Digital Méter Produk Perkenalan RK149 Series Voltage Digital Méter Nyaéta Méter Tegangan Precision Tinggi Digunakan 4 Sareng Satengah Tampilan Digital, Éta Seueur Dianggo Dina Sistem Daya Sareng Éléktrik, Séktor Manufaktur Éléktronik Pikeun Pangukuran Frékuénsi Daya AC / DC Tegangan Tinggi Sareng Méterage Sareng Widang sanés. Karakteristik Input Impedansi Input Pikeun 1000MΩ, Éta Cocog Kanggo Pangukuran Sumber Impedansi Tinggi AC, DC Tegangan. The Polarity O ...
  • RK1940-1/ RK1940-2/ RK1940-3/ RK1940-4/ RK1940-5 High Voltage Digital Meter

    RK1940-1 / RK1940-2 / RK1940-3 / RK1940-4 / RK1940-5 Tegangan Digital Méter

    Perkenalan Produk RK1940 Series Tegangan Digital Méter Digital Nyaéta Méter Tegangan Precision Tinggi Dipaké Anu 4 Sareng Sapuluh Tampilan Digital, Éta Seueur Dianggo Dina Sistem Daya Sareng Léktrik, Séktor Manufaktur Éléktronik Pikeun Pangukuran Frékuénsi Daya AC / DC Tegangan Tinggi Sareng Méter Sareng Sawah séjén. Karakteristik Input Impedansi Input Pikeun 1000MΩ, Éta Cocog Kanggo Pangukuran Sumber Impedansi Tinggi AC, DC Tegangan. Polaritasna Tegangan DC Tiasa Diuji Sareng Dipajang ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Tegangan, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Sadaya Produk