Méter LCR Digital

  • RK2811D Digital Electric Bridge

    Sasak Éléktrik Digital RK2811D

    Perkenalan Produk Sasak Digital Rk2811d Mangrupikeun Generasi Anyar Instrumén Pangukuran Komponén Frékuénsi Rendah Dumasar Prinsip Pangukuran Pangénggalna. Éta Tés Stabil, Kacepetan Pangukuran Gancang, LCD Karakter ageung, Téknologi Pamasangan Permukaan, Setélan Menu Humanized Sareng Penampilan Anu Saé. Naha Éta Dilarapkeun Pikeun Kontrol Kualitas Garis Produksi, Pamariksaan Bahan Anu Diakses Sareng Sistem Tés Otomatis Komponén Sadayana Dina Kaayaan Anu Saé. Area Aplikasi Instrumén Ieu Tiasa ...
  • RK2830/ RK2837 Digital Bridge

    Sasak Digital RK2830 / RK2837

    Perkenalan Produk RK2830 Mangrupikeun Generasi Anyar méja LCR Kinerja Tinggi Universal. Penampilan Anu Éndah Sareng Operasi Gampang. Produk Ngadopsi Prosesor ARM 32-Bit, Nguji Gancang Sareng stabil. Dina waktos anu sami, Éta Dilengkepan 100Hz-10KHz Sareng Tingkat Sinyal 50mv-2.0v, Anu Tiasa Minuhan Sarat Pangukuran komponén sareng Bahan, Sareng Nyayogikeun Jaminan Kanggo Jaminan Kualitas Garis Produksi, Inspéksi Deui Sareng Pengukuran Precision Tinggi Laboratorium. Daérah Aplikasi ieu ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Tegangan Tinggi, Sadaya Produk