DC Power Supply

  • RPS3003D-2/ RPS3005D-2/ RPS3003D-2/ RPS6002D-2/ RPS6003D-2/ RPS3003D-2/ RPS6005D-2/ RPS3010D-2/ RPS3020D-2/ RPS3030D-2 Adjustable DC Regulated Power Supply

    RPS3003D-2 / RPS3005D-2 / RPS3003D-2 / RPS6002D-2 / RPS6003D-2 / RPS3003D-2 / RPS6005D-2 / RPS3010D-2 / RPS3020D-2 / RPS3030D-2 adjustable DC Regulated Power Supply

    Perkenalan Produk RPS Series Adjustable DC Diatur Pasokan Daya Dirancang Pikeun Laboratorium, Sakola Sareng Jalur Produksi Khususna, Tegangan Kaluaran sareng Beban Kaluaran Ayeuna tiasa Disaluyukeun Antara 0 Sareng Nilai Nominal Terus-terusan. Sareng Pareuman Fungsi Perlindungan Sirkuit Éksternal Sareng Hadir Kaluaran Anu Fix Pikeun 3.3V / 5.0V / 1A. Stabilitas Kakuatan Tegangan Kaluaran Sareng Koefisien Ripple Saé Alus Sareng ngagaduhan Sirkuit Perlindungan Sampurna. Ieu Seri Of Pow ...
  • RPS3003C-2/ RPS3005C-2/ RPS6002C-2/ RPS6003C-2/ RPS6005C-2/ RPS3003C-3/ RPS30005C-3/ RPS6003C-3 Adjustable DC Regulated Power Supply

    RPS3003C-2 / RPS3005C-2 / RPS6002C-2 / RPS6003C-2 / RPS6005C-2 / RPS3003C-3 / RPS30005C-3 / RPS6003C-3 adjustable DC Regulated Power Supply

    Perkenalan Produk RPS Series Adjustable DC Diatur Pasokan Daya Dirancang Pikeun Laboratorium, Sakola Sareng Jalur Produksi Khususna, Tegangan Kaluaran sareng Beban Kaluaran Ayeuna tiasa Disaluyukeun Antara 0 Sareng Nilai Nominal Terus-terusan. Sareng Pareuman Fungsi Perlindungan Sirkuit Éksternal Sareng Hadir Kaluaran Anu Fix Pikeun 3.3V / 5.0V / 1A. Stabilitas Kakuatan Tegangan Kaluaran Sareng Koefisien Ripple Saé Alus Sareng ngagaduhan Sirkuit Perlindungan Sampurna. Ieu Seri Of Pow ...
  • KPS1610/ KPS3205/ KPS6003/ KPS1620/ KPS3010/ KPS6005 Switching Power Supply

    KPS1610 / KPS3205 / KPS6003 / KPS1620 / KPS3010 / KPS6005 Ngalihkeun Power Supply

    Fitur Produk * Dikawasa ku Microprocessor (MCU), Biaya-Épéktip * Densitas Daya Tinggi, Pangleutikna Sareng Kompak * Aluminium Shell, EMI Handap * Ngagunakeun Encoder Pikeun Nyetél Tegangan Sareng Ayeuna * Kekecapan Tinggi, dugi ka 88%. * Ripple Rendah & Noise: ≤30mVp-P * Output ON / OFF * Lock Switch * Intuitive Output Power Display * Soft Start Tanpa Overshoot, Protect Sensitive Device * Intelligent Protection: Output Short Circuit Protection, Tracking Over Voltag Protection (Ovp), Track Over Current Prot ...
  • KPS1660/ KPS3220/ KPS3232/ KPS6011/ KPS6017 Switching Power Supply

    KPS1660 / KPS3220 / KPS3232 / KPS6011 / KPS6017 Ngalihkeun Power Supply

    Perkenalan Produk KPS Series Ngalihkeun Pasokan Daya Dirancang Khusus Pikeun Laboratorium, Sakola Sareng Jalur Produksi. Tegangan Kaluaran Sareng Kaluaran Beban Ayeuna tiasa Terus Disaluyukeun Antara 0 Sareng Nilai Nominal. Éta ngagaduhan fungsi panyalindungan sirkuit éksternal. Stabilitas Sareng Koéfisién Ripple Suplai Daya Saé Sae pisan, Sareng Aya Sirkuit Perlindungan Sampurna. Seri Suplai Daya Ieu Dikendali Ku Microprocessor (MCU). Éta Leutik Sareng Éndah Dina Rupina ...
  • RKS3010D/ RKS3020D/ RKS3030D  DC Regulated Power Supply

    RKS3010D / RKS3020D / RKS3030D DC Diatur Suplai Daya

    Perkenalan Produk RKS Series Adjustable DC Switching Voltage Regulated Power Supply Dirancang Pikeun Laboratorium, Sakola Sareng Jalur Produksi Khususna, Tegangan Kaluaran sareng Beban Kaluaran Ayeuna tiasa Disaluyukeun Antara 0 Sareng Nilai Nominal Terus-terusan. Stabilitas Pasokan Daya Tegangan Kaluaran Sareng Koefisien Ripple Pohara Saé Sareng Boga Sirkuit Perlindungan Sampurna. Éta tiasa dianggo Ku Beban Pinuh Kanggo Lami-lami. Sareng Tiasa Dianggo Salaku Pasokan Daya Anu Diatur ogé Dianggo Salaku Stabil ...
  • RPS3003D-3/ RPS3005D-3 DC Power Supply

    RPS3003D-3 / RPS3005D-3 DC Suplai Daya

    Perkenalan Produk RPS Series Adjustable DC Diatur Pasokan Daya Dirancang Pikeun Laboratorium, Sakola Sareng Jalur Produksi Khususna, Tegangan Kaluaran sareng Beban Kaluaran Ayeuna tiasa Disaluyukeun Antara 0 Sareng Nilai Nominal Terus-terusan. Sareng Pareuman Fungsi Perlindungan Sirkuit Éksternal Sareng Hadir Kaluaran Anu Fix Pikeun 3.3V / 5.0V / 1A. Stabilitas Kakuatan Tegangan Kaluaran Sareng Koefisien Ripple Saé Alus Sareng ngagaduhan Sirkuit Perlindungan Sampurna. Ieu Seri Of Pow ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan Tinggi, Méter Tegangan, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Digital-Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Tegangan Tinggi Digital, Sadaya Produk