Tés Résistansi DC Handap

  • RK2518-8 Multiplex Resistance Tester

    RK2518-8 Tés Résistip Multiplex

    RK2518-8 Multiplex Resistence Tester Product Pambuka RK2518-8 Multi-Channel Resisti Tester Ngadopsi CPU Mainstream Ayeuna 32bits Sareng Densitas SMD Mounting Technology, 24 Bit Resolusi Warna 480 * 272 True Color IPS LCD LCD Display, Sareng Tombol Fungsi Luhur sareng Turun , Antarbeungeutna Ngeunaan Sareng Gampang Dioperasikeun; Hal ieu Dipaké Dina Résistansi Kontak Relay, Résistansi Konektor, Résistansi Kawat, Dicetak Garis Papan Sirkuit sareng Résistansi Liang Solder, Jsb. Kompensasi Suhu Tiasa ...
  • RK2514N/AN, RK2515N/AN, RK2516N/AN/BN DC Low Resistance Tester

    RK2514N / AN, RK2515N / AN, RK2516N / AN / BN DC Tés Résistansi Rendah

    RK2514N / AN 、 RK2515N / AN 、 RK2516N / AN DC Low Resisti Tester Ngadopsi Single Front Mainstream 32bits CPU Sareng High-Density SMD Mounting Technology, 24 Bit Color 4.3 Inci Colour LCD Screen Sareng Rotary Encoder, Kalayan Antarmuka Seger Sareng Operasi anu genah; Hal ieu Dipaké Dina Résistansi Kontak Relay, Résistansi Konektor Lebetkeun, Résistansi Kawat, Dicetak Sirkuit Papan Sirkuit sareng Résistansi Liang Solder, Jsb. Kompensasi Suhu Tiasa Ngahindaran Pangaruh Suhu Lingkungan Kana Hasil Pagawéan; Urang Sunda ...
  • RK2511N/ RK2512N DC Low Resistance Tester

    RK2511N / RK2512N DC Tés Résistansi Rendah

    Pambuka Produk Tés Résistansi DC Seri RK2511N Mangrupikeun Instrumén Anu Nguji Transformer, Motor, Saklar, Relay, Panyambung sareng Jinis-jinis Résistansi Langsung-Ayeuna. Akurasi Tés Dasar na Tiasa Ngalangkungan Kana 0,05%, Sareng ngagaduhan Kecepatan Ngukur Luhur . Instruménna Nganggo Arus Konstan Precision Tinggi Liwat Ngalangkungan Bagian Anu Diukur Sareng Opat Pangukuran, Éta tiasa Ngaleungitkeun Kasalahan Mimpin Épéktip; Sareng Nganggo Konversi AD Precision Tinggi, Éta Cocog Pikeun Pamaké Pikeun Prec ...
  • RK2511N+/RK2512N+ DC Low Resistance Tester

    RK2511N + / RK2512N + DC Résistansi Résistansi Rendah

    Tester Résistansi Rendah DC RK2511 / 2 Séri Produk Pangenal Tés Résistansi DC Séri RK2511N Mangrupikeun Instrumén Anu Nguji Transformer, Motor, Saklar, Relay, Konektor Sareng Jinis-jinis Résistansi Langsung-Ayeuna. Akurasi Tés Dasarna Tiasa Ngalaksanakeun 0,05%, Sareng Boga Kacepetan Ngukur Tinggi. Instrumén Ngagunakeun Aliran Konstan Presisi Tinggi anu Liwat Ngalangkungan Bagian Anu Diukur Sareng Opat Pangukuran, Éta tiasa Ngaleungitkeun Kasalahan Mimpin Épéktip; Sareng Ngagunakeun Konvénsi AD anu Presisi Tinggi
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Tegangan Tinggi, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi Digital, Sadaya Produk