Osiloskop Analog

  • MOS-620CH Analog Oscilloscope

    MOS-620CH Analog Oscilloscope

    MOS-620 Analog Oscilloscope Produk Perkenalan MOS-620 Series Dual Trace Oscilloscope, Sensitivity Maximum Nyaéta 1mV / Div, Kacepetan Scanning Maksimum Nyaéta 0.2us / Div, Sareng Tiasa Disebarkeun Kana 10 Kali Maka Laju Scanning Tiasa Ngalangkungan 20ns / Div. Oscilloscope 6 Inci Sareng Gaduh CRT Rectangular Kalayan Skala, Éta Keuntungan Operasi Sederhana, Mantep Sareng dipercaya.  
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan, Méter Digital-Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi, Sadaya Produk