Sumber Daya AC

  • RK5000/ RK5001/ RK5002/ RK5003/ RK5005 Variable Frequency Power Supply

    RK5000 / RK5001 / RK5002 / RK5003 / RK5005 Frekuensi Variabel Suplai Daya

    Perkenalan Produk RK5000 Series Rangkaian Daya Frekuensi Variabel Anggo Microprocessor Salaku Inti, Didamel Ku Modeu MPWM, Desain Kalayan Komponén Aktip Modul IGBT, Éta Ngagunakeun Divisi Frékuénsi Digital, Konversi D / A, Eupan Balik Nilai Sakedapan, Téhnologi Modulasi Lebar Sinusoidal, Sareng Ningkatkeun Stabilitas Mesin Sakabeh Ku Ngasingkeun Kaluaran Transformator. Beban Ngadaptasi Kuat, Kualitas Kaluaran Gelombang Saé, Éta Operasi Sederhana, Jilid Leutik, Beurat Hampang. Kalayan Sho ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Tegangan, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Sadaya Produk