Tentang Kami

Profil Perusahaan

1-200F916021O51

Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd.

Didirikeun taun 2006, Mangrupikeun Perusahaan Téknologi Tinggi Anu Dihususkeun Pikeun Panilitian sareng Pangwangunan, Produksi Sareng Penjualan Tés Sareng Ngukur Instrumén, Méter Sareng Parabot Industri Anu Hubungan.

Meiruike Keukeuh Inovasi Independen, Sareng Ngembangkeun sareng Ngasilkeun Peraturan Kasalametan, Peraturan Kasalametan Médis, Tegangan Ultra-Tinggi Tahan Méter Tegangan, Méter Tegangan Tinggi Digital, DC Tés Résistansi Rendah, Meter Daya Smart (Méter Daya), Suplai Daya Linier, Sareng Ngalihkeun Pasokan Daya. Perusahaan ngagaduhan Kelompok Téknis R&D Téknis Anu Saé Sareng Pangalaman Kaya Mangtaun-taun, Didedikkeun Pikeun Nyayogikeun Palanggan kalayan Produk Berkualitas Tinggi sareng Solusi Canggih, Ngabéréskeun Masalah Pangukuran Pikeun Palanggan, Sareng Ningkatkeun Efisiensi Tés sareng Kualitas Produk. Dina waktos anu sami, Urang Ogé Tiasa Ngadésain Produk Anu Disustomisikeun Kanggo Tujuan Husus Sareng Spesifikasi Numutkeun Kabutuhan Pelanggan, Sangkan Saban Palanggan Langkung wareg

Meiruike Yakin yén Inovasi Téhnologi Mangrupikeun Sumber Penting Pikeun Ngamajukeun Pangwangunan Perusahaan. Perusahaan Aktip Ngaleuleuman Pangembangan Téhnologi Teras, Ngiringan Pentingna Pikeun Inovasi Produk, Kasalametan Sareng Fungsi Anyar, sareng Terus Ngaronjatkeun Produk Pikeun Ngarespon Tren Ngaronjatna Kualitas Produk. Merike Méré Perhatosan Pikeun Ngaronjatkeun Tingkat Manajemén Sareng Kualitas Produk, Sareng parantos Ngadegkeun Sistem Manajemen Mutu anu Épisién sareng Épisién Sangkan Pausahaan Épéktip tiasa Menanggapi Kabutuhan Pasar Sareng Parobihan dina Pengembangan Produk, Produksi, Pamasaran Sareng Palayanan Pelanggan.

Produk Meiruike parantos diékspor ka langkung ti 20 nagara sareng daérah anu kalebet Amérika Serikat, Kanada, Australia, Koréa Kidul, India, Indonésia, Mesir, Arab Saudi, Hong Kong Sareng Taiwan, Sareng Dianggo dina Perkakas Rumah Tangga, LED Sareng Lampu, Komunikasi , Éléktronika Otomotif, Sareng Alat Listrik, Alat Listrik Médis Sareng Widang sanés. Salami Mangtaun-taun, Ékstansi Pasar Doméstér sareng Luar Negeri anu Terus-menerus Nyababkeun Urang Perhatosan pisan sareng Dipuji Ku Langkung Seueur Profesional Industri Dalam Negeri Sareng Luar Negeri. Merek Bakal Nyayogikeun Produk Langkung Profesional Sareng Pelayanan Langkung Hadé Pikeun Kalolobaan Pamaké Kalayan Téknologi Terpimpin, Sareng Nyiptakeun Nilai Anu Langkung Hadé Pikeun Palanggan.

Profil Perusahaan

1-200F916061WL

Tujuan Sareng Tujuan

Nyayogikeun Palanggan Kalayan Produk Kelas Pertama sareng Jasa.
Nyiptakeun Kasempetan Kanggo Pangwangunan Pribadi, Nyiptakeun Nilai Anu Langkung Hadé Pikeun Palanggan, Sareng Nyiptakeun Manpaat Langkung Hadé Pikeun Masarakat.

Inovasi, Diajar, Saling Percaya, Silih Tulus

Dasar Inovasi mangrupikeun Pembaharuan, Anu Pitunjuk Kanggo Terobosan Pasar, Penjaminan Peningkatan Manajemen Sareng Kontrol Inovasi Téhnologi. Diajar Mangrupikeun Prasyarat Pikeun Inovasi Sareng Bagian Anu Penting Pikeun Perusahaan. Silih percanten ngarujuk kana silih gumantungkeun sareng silih percaya diantawis padamel, antawis jurusan, antawis padamel sareng perusahaan, antawis perusahaan sareng palanggan, sareng antawis perusahaan sareng pemasok pikeun ngahontal kaayaan win-win.

1-200F916062Y42

Konsép Bakat

1-200F91609252Q     Kusabab Ngadegna Perusahaan Meiruike: Saatos Sadayana Kabijakan Anggota, Kerja keras anu rajin, Perpaduan Sareng Kerja Sama, sareng Perjoangan Wirausaha Anu Kasar, Perusahaan Meiruike parantos janten Ayeuna.
Nyanghareupan Tren Pangwangunan Gancang Ékonomi Global, Meiruike parantos netepkeun tujuan anyar pikeun nyiptakeun perusahaan kelas hiji, ngokolakeun padamel kelas hiji, nyayogikeun pangwangunan kelas munggaran, sareng ngaktipkeun perusahaan ngalebetkeun jalur pamekaran anu séhat, stabil sareng gancang. . Luyu sareng Persyaratan Perusahaan Kelas I, Kami Ngusahakeun Kengingkeun Standarisasi, Desain Pribadi, Diversifikasi Produk, sareng Prosedur Produksi. Kami bakalan Ngabaktikeun Pikeun Palanggan Sareng Masyarakat Kalayan Produk Anu Berkualitas Tinggi Sareng Kualitas Tinggi Sareng Jasa Cekap.

1-200F9160931146Kami Nyiptakeun Panggung Kana Bakat Anu Tiasa Sapinuhna Maén. Karasa Gawe sareng Adil mangrupikeun Tata Kelakuan Tim Kami. Dina Merike, Anjeun Tiasa Ngaraos Kabagjaan Tumuwuh Sareng Bagikeun Kabagjaan Kasuksésan Sareng Perusahaan.
Sadaya Karyawan Merek Bakal Terus Ngalaksanakeun Maju Timna Tim Anu Wani Ngawujudkeun, Nyandak Kasempetan, Sareng Gawé Bareng Nguatkeun sareng Ngaronjatkeun Manajemén Perusahaan Sakabéh.
Kami Tegas Percaya yén Dina Waktu Anu Caket, Merek Bakal Janten Salah sahiji Perusahaan Instrumén Anu Paling Pangaruh Di Cina. Pilari Ka Masa Depan: Pinuh Ku Percaya Sareng Karep!

Sértipikat ngahargaan


Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk unggulan, Peta Situs, Méter Tegangan, Méter Digital-Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi, Méter Tegangan Tinggi Digital, Méter Kalibrasi Tegangan Tinggi, 1000v- 40kv Digital Méter, Sadaya Produk