PRODUK HOT PRODUK

Tentang Kami Dina Meiruike

Industri Anjog Dina Uji sareng Ukur Instrumén Sareng Méter.

Diadegkeun Dina 2006, Éta Perusahaan High-Tech Dedicated Pikeun Panalungtikan sarta Pangwangunan, Produksi Jeung Penjualan Test Jeung Alat Ukur, Méter Jeung Pakait Industrial Related.

Meruike Keukeuh Dina Inovasi Independen, Sareng Ngamekarkeun sareng Ngahasilkeun Peraturan Kasalametan, Peraturan Kasalametan Médis, Ultra-High Tegangan Tahan Tegangan Méter, Digital High-Tegangan Méter, DC Low-Resistansi Testers, Méter Daya Smart (Meter Daya), Linear Power Supplies, Jeung Ngalihkeun Power Supplies.

Meiruike Electronic

PRODUK FEATURED PRODUK

WARTA Dinamis

1-200R4151SLF 1-200R4152230F7 1-200R4151P1928 1-200R4151F0U1 1-200R415162WK 1-200R4151543157
2021-Okt-Kemis

Tegangan Tinggi Digital Méter RK149-20ASerie ...

[Marco] Ningali seueur méter. Sanajan kitu, ceuk pikir HP3458A nu pangalusna, sanajan maranéhanana diwanohkeun leuwih ti 30 sababaraha taun ka pengker di 1989. Batur nyumbangkeun hiji ka [Marco], tapi nembongkeun sababaraha pesen kasalahan sarta némbongkeun kabiasaan teu stabil nalika eta dimimitian, sahingga anjeunna diperlukeun sababaraha perbaikan. Numutkeun [Marc...
2021-Okt-Reb

Pagawe pemilu Georgia dipecat kusabab nyabak…

Kantor éta diserang ku pendukung Trump anu ngaluluskeun undang-undang komprehensif anu tiasa nyababkeun pangambilalihan legislatif nagara anu dikawasa ku Republik. Kantor pamilihan di Fulton County, Partéy Démokratik Georgia, nyatakeun dina Senén yén dua pagawé dipecat kusabab nyéépkeun ...
2021-Sep-Sép

Bewara Poé Nasional Cina & Manéhna...

Konsumén Dear, Hatur nuhun Pikeun Ngadukung Anjeun! Poé Nasional Taun 2021 Bakal Datang, Sadaya Staf Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co, Ltd. Numutkeun kana Pangaturan Libur Poé Nasional 2021 Kantor Umum Déwan Nagara Sareng Spésifik ...
2021-Sep-Sab

Enbridge bocor 10.000 galon jalur 3 d...

Northern Minn Dina laporan anyar anu dikaluarkeun ku MPCA, agénsi éta ngagariskeun bocor antara 8 Juni 2021 sareng 5 Agustus 2021. Dina surat anu nyababkeun nyiptakeun laporan, 32 anggota parlemén MN nungtut yén MPCA "samentawis ngagantungkeun sertifikasi Bagéan 401. sareng maréntahkeun Enbridge pikeun langsung ...
2021-Sep-Kemis

SCI (Slaughter Company Inc.) ngumumkeun ...

SCI (Slaughter Company Inc.), pamimpin dina nyieun kaamanan basajan, ngumumkeun tambahan tina 298 runtuyan tahan tegangan testers ka 290 runtuyan tahan tegangan testers. 298 nyaéta 500 VAC AC tahan tegangan tester, anu tiasa nyayogikeun arus kaluaran 100 mA AC. Salila AC tahan tegangan ...
2021-Sep-Reb

Bewara Libur Dina Festival Pertengahan Autumn

Para Pelanggan anu Dihormat, Numutkeun Liburan Statutori Nasional Sareng Situasi Usaha Perusahaan, Perusahaan Urang Bakal Libur Ti 19 dugi ka 21 Séptémber, Jumlahna 3 Dinten. 18 Séptémber (Saptu), 22 Séptémber Gawé Biasa.Dina Libur, Lamun Aya Peryogi Kadesek Konsumén, P...
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • twitter
  • blogger

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami